José Fernando Ortega

José Fernando pren una decisió dràstica després de l'última que ha fet Michu

El fill d'Ortega Cano s'ha cansat d'aguantar les sortides de to de la seva ja exparella

 La setmana passada, Michu va anunciar que José Fernando i ella es casaven, cosa que va deixar la família del jove sense paraules.

 

I és que, segons han confirmat Ortega Cano i els seus, ells no tenien cap notícia que s'anés a celebrar cap casament. Sobretot perquè Michu i José Fernando haurien posat fi a la relació.

A més, aquests titulars anunciant a so de bombo i platerets un casament que no existeix sembla que no han agradat gens a la família, ja que van acompanyades de fotos on surt la filla de Michu i José Fernando, María del Rocío, posant al mausoleu de Rocío Jurado, cosa que els ha semblat una autèntica falta de respecte.

Michu es passa de la ratlla anunciant que es casa amb José Fernando

Muntatge amb fotos de José Fernando i Michu
José Fernando i Michu han tingut una relació plena d'altibaixos | La Noticia Digital

«La família no està d'acord ni amb l'exclusiva ni amb els titulars", assegurava Ana María Aldón, que va ser la primera a pronunciar-se sobre l'escàndol.

«No hi ha casament. Això és així. No estic en contra que ningú es casi, tot al contrari. És el que li agradaria a ella o li hagués agradat. La relació està trencada», va dir a 'Viva la vida'.

A més, la dona d'Ortega Cano reivindicava que a la família «no se sap ni quan sortirà José Fernando». I també va negar que José Ortega Cano hagi comprat una casa perquè la parella hi visqui l'any que ve.

Michu, amb la seva filla Rocío
Ortega Cano i la resta de família han donat l'esquena a l'ex de José Fernando | arxiu

«Ens impacta, no pels titulars, sinó per les imatges que hi ha dins amb la nena al mausoleu de Rocío Jurado. Ha molestat moltíssim».

Unes paraules que també compartia Gloria Camila, germana de José Fernando: «Si aquesta dona ja no està amb el meu germà, de quin casament parla? Cap de nosaltres, ni el meu pare ni jo, teníem constància que José Fernando tingués intenció de casar-se amb Michu», va sentenciar.

Així doncs, sembla que l'ex de José Fernando ha aconseguit posar-se tota la família en contra. A més, ha despertat l'ira de la seva cunyada, amb la qual ja ha xocat més d'una vegada.

 

José Fernando i la seva família donen l'esquena a Michu

«Em sembla una falta de respecte utilitzar un cementiri, on hi ha la meva mare enterrada, per a fer-se les fotos quan no ho ha fet ningú», assegurava la filla d'Ortega Cano. «Cadascú és lliure de fer el que li doni la gana, però utilitzar la figura de la meva mare en un cementiri i fer-te fotos allà...».

«Trobo que és lamentable», ha carregat amb duresa. Unes acusacions davant les quals Michu no s'ha quedat callada, sinó que ha replicat sostenint que «abans tenia por d'estar sola, ara tinc por de tenir la gent equivocada al meu costat».

José Fernando Ortega amb una bossa a la mà acompanyat d'una altra senyora i de Michu caminant pel carrer
Michu no ha callat davant les crítiques que ha rebut | GTRES

Sembla que la suposada ex de José Fernando i mare de la seva filla està disposada a donar guerra, però el mateix jove ja ha donat un cop a taula.

Les nombroses sortides de to de Michu haurien provocat que el germà de Rociíto i de Gloria Camila hagi decidit trencar la relació.

Així doncs, el castell de cartes que havien construït junts ha caigut en picat. I fins i tot Ortega Cano, que sempre havia donat suport a la seva nora, ara no en vol saber res.

Fotomuntatge amb Ana María Aldón i José Fernando
Ana María Aldón s'ha posicionat a favor de José Fernando | GTRES

«Està molt enfadat amb Michu. S'està donant per fet un casament que no existeix i ella no s'adona del mal que està fent a José Fernando».

El jove estaria enfocat a recuperar-se com més aviat millor per a poder sortir del centre psiquiàtric on ja fa uns quants anys que està tancat.

«Això no el beneficia gens. Ell ha d'estar tranquil, i Michu amb això no col·labora, sinó tot el contrari», lamenta l'entorn més proper del jove.

Ortega Cano «no entén per què Michu parla d'un casament que fa res va negar a les xarxes socials», sostenen.

Sembla que José Fernando, un cop surti del centre, es vol centrar en María del Rocío, la seva nena, que avui en dia és l'única cosa que el segueix unint a la seva ex.