Shaila Durcal de primer pla

La raó del gran canvi de Shaila Dúrcal posa els pèls de punta

Shaila Dúrcal revoluciona els seus seguidors amb el seu aspecte renovat

Shaila Dúrcal ha estat envoltada de polèmica pel seu estat físic en els últims anys, i ara ha deixat els seus fans impressionats. La filla de Rocío Dúrcal mai no ha ocultat els seus problemes amb el pes, i n'ha parlat amb total naturalitat.

Els canvis de físic han estat constants, però en aquesta ocasió els seus seguidors l'han vist irreconeixible. Tot ha estat arran d'un cartell publicat al seu compte d'Instagram, en què Shaila promociona una xerrada al costat de Mar Saura.

Shaila Durcal va tenir problemes de salut que el van afectar a la seva alimentació
Shaila Durcal va tenir problemes de salut que el van afectar a la seva alimentació | La Noticia Digital

A la imatge apareixen totes dues mirant a la càmera, però ha estat la filla de la cantant qui ha generat més expectació. Molt al contrari del que passa amb Saura, als seguidors de l'artista els ha costat reconèixer-la després d'haver perdut vint quilos.

Shaila Dúrcal reapareix irreconeixible després dels problemes de salut

Shaila Dúrcal sempre ha despertat tendresa entre els seus seguidors. Càndida i natural, ha aconseguit fer-se amb el cor de la gent, tal com va fer un dia la seva mare. Tot i això, la seva última publicació ha generat una pluja de crítiques.

«Ets tu? Què t'ha passat a la cara?», preguntava una fan. «Per què poses aquesta imatge teva que no es correspon al moment d'ara?», qüestiona una altra. I és que en aquesta fotografia costa reconèixer Shaila i no, precisament, pels quilos que ha perdut.

La raó, com apunten alguns, és l'excés de Photoshop i filtres de què disposa la imatge. Shaila ha preferit no contestar les crítiques i ha publicat un vídeo on es mostra tal com és. D'aquesta manera, deixa clar que hi havia hagut un excés de retocs fotogràfics que l'han allunyat, i molt, del seu aspecte actual.

Els problemes de salut de Shaila Dúrcal

Fa un temps, durant una entrevista per a 'Sábado Deluxe', Shaila va parlar obertament sobre la raó del seu canvi de físic. Havia perdut molt de pes i totes les alarmes van saltar, i ella mateixa va decidir acabar amb les especulacions i explicar què va motivar el seu estat.

Dúrcal va negar que patís algun trastorn d'alimentació, però va admetre que havia patit episodis d'ansietat que li van passar factura i que travessava una etapa complicada a la seva vida, motivada per la mort de la seva mare. Amb només 26 anys, va patir el condol i les polèmiques familiars que van sorgir arran d'allò.

Primer pla de Shaila Dúrcal somrient i mirant a càmera
Shaila Dúrcal ha presumit del seu espectacular canvi físic | Gtres

De mica en mica, Dúrcal va anar caient en una depressió que la va fer allunyar-se d'Espanya i de la família. Tot i això, amb el pas del temps i un tractament mèdic, va aconseguir recuperar-se, va decidir tornar amb la seva família i cuidar la seva salut mental.

En paral·lel, alimentar-se de manera més saludable li va permetre controlar el seu pes, i en notar els resultats, així de feliç es va mostrar. «Fa quatre mesos que tinc el meu mètode per aprimar-me i estic més feliç que mai, són gairebé 20 quilos», va celebrar.

L'accident domèstic que la va deixar marcada

No va ser només la mort de la seva mare el que va complicar la vida de Shaila Dúrcal. Un accident domèstic gairebé s'acaba en tragèdia i la va deixar marcada per sempre. Com a conseqüència, va perdre part d'un dit que, per sort, no li limita el dia a dia.

El dit li va arrencar un dels seus dos gossos mentre ella mirava de separar-los. Tal com va explicar al 'Deluxe', «va ser molt ràpid, com una guillotina, i no vaig sentir absolutament res, només vaig veure rodar la meva falange». Encara que ara reconeix que en parla amb «humor», va ser un cop dur per a ella.