José Fernando Ortega

José Fernando Ortega, trencat en reviure el seu pas per la presó

José Fernando s'estremeix en recordar el seu pitjor malson

José Fernando Ortega va quedar-se de pedra en ser testimoni de com el seu malson més gran tornava al seu record. El fill d'Ortega Cano continua passant els dies tancat en un centre de desintoxicació, però alhora està molt pendent de tot el que passa fora.

A l'aparició de Rocío se li va sumar el divorci entre el seu pare i Ana María, que va recordar com va ser l'ingrés de l'extorero a la presó. L'accident mortal que es va cobrar la vida de Carlos Parra es va saldar amb l'entrada a la presó del vidu de 'La Más Grande'. Un cop molt dur que els seus dos fills van patir a les seves pròpies carns.

José Fernando s'estremeix en tornar a recordar

José Fernando sempre s'ha caracteritzat pels seus problemes amb la policia i amb certes substàncies. Però qui el coneix realment afirma que és un jove molt sensible que no va saber encaixar gens bé la mort de Rocío Jurado.

A això se li va sumar l'entrada a la presó d'Ortega Cano després de l'accident de cotxe pel qual va ser condemnat per homicidi imprudent. En aquell temps, el germà de Gloria Camila només tenia 21 anys i veure's sense pare el va deixar desolat.

José Ortega Cano amb el seu fill
José Fernando ho va passar molt malament quan el seu pare va ingressar a la presó | EUROPA PRESS

Així que, va ser Ana María qui es va encarregar de la cura dels fills del seu marit, a qui se li va sumar José María. Ara, vuit anys després, la dissenyadora ha tornat a recordar aquell moment traumàtic.

I en concret ho feia després d'una sessió d'hipnosi on va confessar com de sola es va sentir mentre el seu marit complia condemna a la presó de Zuera, Saragossa. «Una altra vegada sola amb un fill, em tornava a veure sola amb una criatura», va revelar recordant el moment en què va donar a llum la seva primera filla.

Ana Maria Aldón de hipnosi a 'Fiesta'
Ana María confessa que es va sentir sola quan Ortega va entrar a la presó | Telecinco

Sentir que Ana María recordava aquell moment tan delicat per a la família d'Ortega, aquest darrer va aixecar el telèfon per desmentir la seva exdona. «Estan molt dolguts, no estan contents amb el que han sentit», va explicar Beatriz Cortázar després de parlar amb el pare de José Fernando.

«S'ha descrit una situació amb què ell no està per a res d'acord», va afegir la periodista. «José assegura que no va existir la soledat que tu has descrit, que l'Aniceto i la persona que us ajudava a casa van estar amb tu», va assenyalar.

José Fernando Ortega reconeix que menteix

José Fernando sap molt bé com es va viure a casa l'entrada a la presó del seu pare. Tota la família es va bolcar amb els fills d'Ortega, que es quedaven sense la figura paterna poc temps després de perdre la seva mare.

Tant per a Gloria Camila com per al seu germà va ser un cop dur, però comptaven amb l'atenció de Marina, la treballadora de la llar d'Ortega Cano. Ella va ser la que se'n va fer càrrec quan el vidu de Rocío Jurado es va veure sol. Però amb l'arribada d'Ana María les coses van canviar, sobretot després de donar a llum el tercer fill d'Ortega.

Ana María Aldón i José Fernando Ortega
José Fernando sap per què va passar realment Ana María | GTRES

Tot i això, Ana María recorda aquests moments especialment durs, ja que devia fer-se càrrec dels tres fills del seu marit. Dos ja eren més grans, però el petit José María només era un nadó.

Per això la col·laboradora reconegués al programa Fiesta haver-se sentit sola. Però Ortega manté que això no va ser així i que tota la família es va bolcar per ajudar-la, cosa que va fer que Ana María esclatés. «No tinc el dret d'haver-me sentit sola, el que no entenc és que quan hi ha hagut d'haver una reacció davant d'altres paraules no ha existit», li va recriminar.

«Quan jo parlo de solitud, el que dic és que una altra vegada estava sola sense la meva família i sense el pare del meu fill», va voler aclarir.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp