Rocío Flores

Rocío Flores demostra a la seva mare que la sèrie documental no ha canviat res

Rocío Flores es manté ferma en la seva decisió

Rocío Flores fa mesos que està allunyada de la televisió des que va acabar el seu contracte amb la productora Mediaset. Està vivint, segons les seves paraules, el que «ha estat el seu any més complicat». Allunyada del focus mediàtic, busca estar més tranquil·la i aliena a polèmiques familiars en la mesura que pot.

Rocío ha elegit mantenir-se en silenci enmig de la polèmica. Ni les acusacions de la seva mare, ni la relació d'Olga Moreno amb Agustín Etienne, ni el divorci d'Ortega Cano, ni l'accident que ha patit el seu xicot ni tampoc la decisió de Gloria Camila de retirar-se de la vida pública per sotmetre's a un tractament psicològic han aconseguit que vulgui parlar.

Muntatge Rocío Carrasco amb els seus fills Rocío Flores i David Flores Carrasco
Rocío Flores fa anys que no parla amb la seva mare | Catalunya Diari

Res fa que Rocío Flores canviï la seva postura, tot i trobar-se envoltada de focus d'interès mediàtic. Ara com ara, ha pres aquesta decisió i només parlarà «el dia que em trobi amb ganes i fort», va explicar en una entrevista a La Vanguardia. No és una cosa que descarti, però Rocío afirma que ha de trobar el moment adequat.

Rocío prepara un projecte per al 2023

De cara al 2023, està preparant un projecte del qual no ha volgut donar pistes. A més, està també estudiant un Grau Superior de Màrqueting i Publicitat i continua orientada a la seva faceta de com influir a les xarxes socials. El seu pas pel mitjà televisiu li ha servit per «saber gestionar les situacions i les emocions».

Personalment es troba molt unida al seu pare, Antonio David Flores. Mostra d'això ha estat la seva aparició junts en un esdeveniment musical. Ha estat al 'Wizink Center'de Madrid, on la banda Fondo Flamencova fer un concert. Rocío Flores va anar amb Antonio David i la seva parella, Marta Riesco, i també amb Gloria Camila, amb qui té molt bona relació.

Rocío, que apareix pletòrica durant l'actuació, ha escrit al seu perfil d'Instagram que aquest era el seu grup preferit des de petita. «Somni fet realitat», ha escrit sobre la publicació. Antonio David i la seva filla han cantat i gaudit junts d'una vetllada, deixant de banda les polèmiques del seu entorn.

Manté una relació excel·lent amb el seu pare

La relació entre pare i filla no s'ha vist malmesa ni tan sols després que la seva mare decidís trencar el silenci, ben al contrari. L'exguàrdia Civil ha estat amb la seva filla i ha estat un gran punt de suport en tots els aspectes de la seva vida. Des de petita, Rocío ha demostrat sentir una gran devoció pel seu pare i per això va decidir anar-se'n a viure amb ell després de viure un complicat episodi amb la seva mare.

'Story' de Rocío Flores amb el seu pare, Antonio David
Rocío i el seu pare mantenen una excel·lent relació | INSTAGRAM @ROTRECE

La seva postura va quedar del tot clara quan Rocío va fer la seva primera aparició pública a la televisió i va ser per defensar el seu pare a GH VIP, cosa que va afectar molt la filla de la Jurado, tal com ella mateixa va explicar al documental. «Vaig veure la meva filla defensant el seu pare a GH VIP ... em vaig prendre diverses pastilles».

Rocío tanca la porta a una reconciliació amb la seva mare

Les docusèries que Rocío Flores ha protagonitzat involuntàriament no han fet sinó fer més gran la distància entre ella i la seva mare. Segons declarava la noia després de l'emissió de Rocío, contar la verdad para seguir viva, «No canvien les coses». «No m'esperava res diferent, m'hauria agradat que em deixés de banda des del minut zero que es va plantejar fer aquest documental».

Rocío no perdona a la seva mare moltes de les declaracions que ha fet sobre ella i el seu pare. Però, sobretot, hi ha una afirmació per la qual què està especialment dolguda, i és quan s'hi va referir com la «llavor del mal». Rocío Flores ha deixat la porta tancada a una reconciliació.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp