Primer pla de Tamara Gorro.

La petició de Tamara Gorro després d'anunciar el seu divorci: «Per la meva salut»

Tamara Gorro anuncia la seva ruptura definitiva amb Ezequiel Garay

Tamara Gorro ha donat la pitjor notícia possible, i és que ella i Ezequiel Garay se separen de manera definitiva.

Era la 'influencer' qui parlava sobre la seva separació just a principis d'any, quan entre llàgrimes deixava entreveure que en el matrimoni les coses no estaven anant bé.

De fet, ella i Ezequiel prenien la decisió de viure separats, tot i que Tamara deixava molt clar que no era definitiu i que continuaven estimant-se.

«Em fa ràbia quan dieu 'l'ex', que som exs, per què exs? El temps ho dirà tot. No s'ha d'acabar sempre malament. Sempre ho he dit: jo porto l'anell, ell porta l'anell i ja veurem què passa», deia als seus seguidors.

Primer pla de Tamara Gorro
Tamara Gorro confirma la seva ruptura amb Ezequiel Garay | GTRES

La reconciliació arribava just aquest estiu, juntament amb un dels moments més durs per a la parella: la pèrdua de Valeria, la seva 'princesa', a causa d'un càncer.

Tot i això, en aquells moments tan durs, Ezequiel i Tamara es mostraven més units que mai. Tothom sap que Gorro fa mesos que lluita contra la depressió i contra les seves doloroses conseqüències, que l'han portat a tocar fons diverses vegades.

Però, per sort, la 'influencer' ha sabut refer-se d'aquests entrebancs i continua compartint aquesta lluita amb la seva 'família virtual' cada dia.

Però, just quan ens pensàvem que les coses començaven a millorar per a Gorro i per al seu marit, ara ens sorprenen amb una nova bomba.

Segons ha compartit Tamara a les seves xarxes socials, sembla que la reconciliació amb Ezequiel ha durat molt poc. I és que han pres la decisió de separar-se de manera definitiva després de més de 12 anys de relació i de dos fills en comú.

Tamara Gorro confirma la seva ruptura definitiva amb Ezequiel Garay

«Ezequiel i jo hem pres la decisió de continuar els nostres camins per separat», ha compartit a Instagram, dedicant-li també unes paraules a qui segueix sent el seu marit.

«Vull destacar l'amor profund que sento per la persona que m'ha fet feliç durant tots aquests anys», ha remarcat la 'influencer'. «I el respecte que tindré de per vida per al pare dels meus fills».

Així, queda clar que tots dos intentaran portar la separació en bons termes pel bé dels nens, Shaila i Antonio.

Gorro també ha aprofitat per explicar que si no havia parlat fins ara ha estat «per la seva salut» i perquè no estava a punt per anunciar-ho públicament.

«Per la meva pròpia salut, no vull parlar sobre aquest tema, ja que no em va bé, és una cosa dolorosa», ha recalcat en el comunicat. També feia una petició molt sentida als seus seguidors: «Us demano ajuda, només comprensió i respecte».

Els motius que han portat a aquesta ruptura definitiva encara no se saben, tot i que en un primer moment la mateixa Tamara explicava que havien optat per distanciar-se per intentar salvar el seu amor.

Imatge de Tamara Gorro i Ezequiel Garay acompanyats dels seus fills
Tamara i Ezequiel continuen vetllant pel benestar dels seus fills | GTRES

«Hem parat a temps amb l'esperança de tornar a recuperar i acabar la vida junts, com sempre hem volgut», explicava al gener.

Tot i això, durant aquests mesos hem pogut a la parella força unida i tot indicava que les coses estaven millorant.

No obstant això, l'ombra de la infidelitat i l'existència d'una tercera persona per part de Garay no ha deixat de perseguir-los en cap moment, cosa que Tamara s'encarregava de desmentir.

«Està claríssim tot el que vaig dir. Volia avançar-me a qualsevol rumor i comunicar-ho a la meva família virtual i a vosaltres també, perquè si no es començaria a rumorejar i no vull», assenyalava.

De moment, caldrà esperar per veure si la influencer decideix donar més detalls, ja que tot és molt recent i ha deixat clar que no té ganes de parlar.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp