Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
José Luis Gil a un 'photocall'

José Luis Gil rep una visita clau en el moment més delicat de la seva malaltia

Fa més de 10 mesos que Gil està fora de la vida pública després de patir un ictus

José Luis Gil és un dels actors més estimats del panorama nacional i ho és pel seu carisma i fer-ho bé a la seva feina. L'actor va ser conegut pel gran públic amb el seu paper de Juan Cuesta a Aquí no hay quien viva. Això sí, també fa molts anys que encarna el personatge d'Enrique Pastor a la sèrie La que se avecina. Una longeva ficció per la qual han passat un gran nombre d'intèrprets, però no tots deixen la mateixa empremta, com és el cas d'aquest.

10 mesos després que l'actor patís un ictus que el deixava fora dels rodatges, encara molts es pregunten quin és l'estat real de salut del bo de José Luis.

José Luis Gil rep la visita més esperada durant aquests 10 mesos

Des del novembre del 2021, l'intèrpret de La que se avecina està allunyat de la vida pública. L seva família, amb prou feines, ha donat alguna pinzellada de com es troba des que va patir aquell infart cerebral. La veritat és que molts els companys de José Luis Gil han parlat sobre el seu estat durant aquests llargs mesos d'absència.

Imatge promocional de La Que se Avecina amb els actors José Luis Gil, Jordi Sánchez i Luis Merlos
José Luis Gil en una imatge promocional d'una de les darreres temporades de 'La que se avecina'. | Mediaset

Jordi Sánchez, Loles León, Fernando Tejero o Miren Ibarguren han estat alguns dels actors i actrius que han intentat posar una mica més de llum a la situació que els seguidors de José Luis desconeixien.

La cautela ha estat la paraula que cal destacar en els testimonis dels companys de l'actor. Tot i que la il·lusió també s'ha deixat veure en gran part de les declaracions que han fet a qualsevol photocall o esdeveniment on se'ls ha preguntat per José Luis.

L'actor espanyol es continua recuperant a casa després de patir un ictus el 2021

Fa uns dies, un bon amic del protagonista del dia  parlava amb uns companys d'Europa Press. Aquest era preguntat sobre l'estat avui dia de José Luis Gil. Estem parlant d'un veterà actor i amb qui va coincidir a la sèrie Aquí no hay quien viva, igual que a La que se avecina.

Luis Merlo il·lusionava d'una manera sorprenent els seguidors de José Luis Gil i és que ha deixat caure que la tornada de l'actor pot arribar abans del previst. «El veurem, de segur. No sabem quan, depèn la recuperació de la malaltia, però ell es recuperarà, de segur», ha confessat.

Imatge de Luis Merlo.
Luis Merlo ha fet referència a l'estat de salut del seu gran amic José Luis. | GTRES

Luis Merlo tranquil·litza tothom i prediu la tornada del seu amic

Aquestes declaracions de Luis Merlo posarien de manifest que el procés de recuperació s'hi està allargant massa. No obstant això, ell és positiu a l'hora d'ubicar el seu amic de tornada al plató de rodatge de La que se avecina.

L'entrevistat ha deixat ben clar que «en aquesta temporada no estarà perquè encara s'està recuperant, però jo confio que estarà recuperat». Així s'ha referit a la catorzena o quinzena temporada, ja confirmades tant per Telecinco com per Amazon Prime Video.

Alhora, aquest ha volgut calmar tots els que volen l'actor i ha deixat clar que ha xerrat amb persones molt properes a José Luis Gil. «Ho sé per companys que han estat amb ell i és un gran un lluitador. Sempre ho ha estat i no deixarà de ser-ho, en aquesta ocasió més que mai», ha finalitzat la seva intervenció.