Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Gloria Camila

La reacció de Gloria Camila a l'embaràs d'Ana María Aldón que ho explica tot

Fa anys que Gloria Camila i Ana María no mantenen una bona relació

Ana María Aldón és la dona del moment, potser a desgrat seu. Encara no queda clar si el que ha passat a la seva vida durant aquests últims mesos ha estat buscat i meditat o la situació s'ha descontrolat.

La brutal crisi sentimental del seu matrimoni començava mig de broma amb les seves insinuacions a Viva la vida. Que si a casa meva manen tots menys jo, que si estic avorrida, que si el meu marit no em dona el lloc que em pertany...

Tot agafava, amb el pas de les setmanes, un caire més fosc i terceres persones, com la germana d'Ortega Cano o la seva filla, s'encarregaven de fer la bola més grossa.

Ana María tampoc no frenava. Començava, així, una guerra oberta i, el que sembla que ha estat una gran batalla dins dels murs de Fuente del Fresno durant anys, finalment ha sortit a la llum.

Ara la situació està en una calma tensa, com bé sintetitzava la filla del torero, Gloria Camila Ortega. «A veure qui guanya i a veure qui perd».

El resum és clar: si finalment Ana María i Ortega Cano se separen, deu haver guanyat Gloria Camila. Si es donen una segona oportunitat, Ana María sortirà victoriosa.

La reacció de Gloria Camila a l'embaràs d'Ana María

Per entendre tantes capes de rancúnia i mala relació familiar acumulades, cal remuntar-se fins alguns anys enrere. El 2012 es feia pública la relació entre el torero i Ana María Aldón. La notícia sorprenia molts, que no apostaven res per aquest amor.

Tot i això, pocs mesos després saltava l'autèntica bomba, la que ho canviaria irremeiablement tot. Ana María estava embarassada i Ortega Cano tindria un altre bebè, el seu primer fill biològic, el segon d'Ana María, que ja té Gema.

En aquella època, Ortega Cano no tenia una bona relació amb els seus fills. José Fernando estava en plena espiral d'autodestrucció i es va assabentar de l'embaràs per la premsa.

Foto d'Ortega Cano i Ana María Aldón amb el seu fill acabat de néixer.
A Gloria Camila Ortega no li va agradar gaire el fet de tenir un nou germà. | GTRES
 

Gloria Camila tampoc no mantenia una bona relació amb el seu pare. Ella vivia a casa d'una neboda del torero. Ortega i Ana María, segons va relatar al seu moment Kike Calleja, van convidar a sopar a Gloria per comunicar-li la feliç notícia.

A la noia no li va agradar gens la notícia, segons Kike, «es desferma una...». «Gloria Camila i Ana María s'havien vist molt poc, José Fernando ni la coneix», deia aleshores el periodista.

La reacció de Gloria Camila Ortega ja llavors denota clarament que mai no hi ha hagut una bona relació entre elles. Tota aquesta rancúnia acumulada ha saltat definitivament pels aires ara.

Demanen respecte perquè Ana María i Ortega facin la seva vida

Aleshores, ara fa deu anys, el debat estava en si els fills de Rocío Jurado havien d'entendre que Ortega refés o no la seva vida. Kike Calleja, davant dels dubtes que plantejava María Patiño, afirmava que «ja que els fills demanen respecte per a les seves pròpies vides per part del seu pare, també ells hauran de respectar Ortega».

Joaquín Prat, moderador, afegia «només faltaria que ara els pares que tenen fills grans haguessin de demanar permís sobre quan han de tenir un fill».

El sopar que havia de ser feliç i acabar amb un brindis pel futur nadó va acabar com el rosari de l'aurora. «El sopar és força tens, deixen Gloria a casa de la seva cosina i Ortega i Ana María se'n van a un hotel».

Amb el pas del temps, Gloria s'ha acabat portant fenomenal amb el seu germà petit. També ha refet la relació amb el seu pare, a qui adora i ara sembla que estima més que mai. Amb qui les coses mai no han acabat de funcionar, malgrat els esforços per amagar-ho, ha estat amb Ana María.

Després del que han viscut aquests últims mesos, com a mínim ja no hauran de dissimular mai més.