Muntatge de Carmen Borrego i José Maria

José María, net de María Teresa Campos, confirma el rumor que divideix la família

José María Almoguera ha de prendre una decisió important en les pròximes setmanes

Encara que no ho vulgui, José María Almoguera és el protagonista d'aquesta primavera. El fill de Carmen Borrego s'ha convertit, de la nit al dia, en una de les cares més buscades dels reporters.

El seu imminent casament al maig serà un dels esdeveniments de la temporada. Veurem el clan Campos al complet en una gran celebració on no faltaran convidats famosos i tot el glamur de les grans ocasions.

José María Almoguera ja té sobre la taula una oferta per vendre l'exclusiva del casament en una revista. És un dilema important, ja que ell no vol ser un personatge famós com la seva mare, tia i neboda.

La quantitat que li ofereixen per les imatges del casament (es parla d'uns 40.000 euros) no és gens menyspreable.

La seva mare ho té clar: ella ho vendria tot. De fet, segons publica 'Informalia', José María seria reticent a acceptar la proposta i Carmen ja s'ha posat a negociar un posat familiar sense els nuvis.

Això no seria el pitjor per a José María Almoguera. Hi ha una altra decisió que la seva mare vol plantejar i que canviaria tots els seus plans, a dos mesos de l'enllaç

José María Almoguera hauria de canviar la data del casament

Així, a la mare de José María Almoguera li han fet una proposta que no està disposada a rebutjar. Carmen seria un dels fitxatges estrella del reality 'Supervivientes'.

Un fet que comportaria uns honoraris setmanals que podrien anar dels 30.000 als 50.000 euros, tenint en compte el que s'ha pagat per perfils similars.

Carmen, que sempre va ploriquejant pels cantons per la seva situació econòmica, tindria l'oportunitat de sanejar la seva economia. Segons filtren des del seu entorn, està encantada amb la proposta i disposada a tancar la participació a l'espai.

José María Almoguera i la seva família.
José María Almoguera és un noi molt familiar que es prepara per al seu casament imminent. | La Noticia Digital 

Només hi ha un problema. José María Almoguera, el seu fill, té programades les noces per al maig. Aquest mes, ella estaria a Hondures.

Sent la mare del nuvi, és força inviable fer les dues coses alhora. Potser una oportunitat com la de 'Supervivientes' no es tornarà a produir.

El casament del seu fill també serà una vegada a la vida. Així doncs, José María estaria disposat a canviar la data del seu enllaç?

La pregunta clau per a José María

Aquesta és la pregunta que Carmen Borrego no ha gosat fer encara el seu fill. Segons declaracions del seu entorn a 'Informalia', «Carmen té problemes econòmics i la seva participació a 'Supervivientes', assegurant un mínim, li va molt bé».

«El que realment li demana el cos és anar a Hondures per embutxacar-se els diners».

Segons aquestes mateixes fonts, estaria valorant asseure's amb José María i exposar-li la situació, demanant-li permís per acudir al programa.

Si Almoguera accepta, ella negociaria la seva sortida puntual de l'illa per anar al casament del fill. O això, o que José María Almoguera canviï la data del casament i ho deixi per a l'estiu.

Una proposta desgavellada que no ha agradat a la família de Carmen. Principalment ha estat el seu marit qui li ha tret la idea del cap, demanant-li que no li passi pel cap demanar això al jove.

De moment, la resta de membres de la família no s'han pronunciat. Ja se sap que Carmen va per lliure i que moltes vegades tanca acords a esquena dels seus éssers més estimats.

José María Almoguera, per contra, està molt unit a tota la família. No podria entendre que en un dia tan especial fos precisament la seva mare la que no estigués acompanyant-lo a l'altar.