Primer pla de José Ortega Cano amb ulleres de sol i amb posat seriós

José Ortega Cano admet que Ana María l'ha rebutjat perquè ha perdut la passió

José Ortega Cano està fora de Madrid amb Ana María Aldón

José Ortega Cano s'ha cansat de donar explicacions i ha pensat que el millor per a la seva trajectòria és donar de banda els reporters. No vol parlar amb cap periodista perquè no se sent ben tractat i creu que és el millor per protegir la dona. Ana María Aldón ha desaparegut dels platós de televisió i ningú sap com trobar-la.

José Ortega Cano ha admès què és el que passa realment: la seva dona ha rebutjat renovar el contracte amb el programa Viva la Vida. El diari La Razón assegura que aquesta relació laboral va acabar el darrer 30 de juny i que la dissenyadora no hi vol seguir. No se sent preparada i prefereix apartar-se dels mitjans fins que es trobi més recuperada.

«Fa 21 dies que no sabem res d'Ana María, sobretot des de diumenge passat. En aquell moment semblava que hi havia hagut un retrobament entre la dissenyadora i Gloria Camila, però Ortega Cano ho va desmentir. Aquest retrobament no podia ser possible perquè divendres Aldón se'n va anar a Costa Ballena, l'objectiu no era cap altre que poder aïllar-se», expliquen a Viva la Vida.

José sap millor que ningú que els companys d'Ana María Aldón estan preocupats i ningú no sap exactament com es troba. «No n'hi ha ni rastre, segueix desconnectada i abatuda», comenta una de les reporteres del programa. Emma García, intentant tranquil·litzar l'audiència, ha confessat que va aconseguir comunicar-se amb la dissenyadora gràcies a uns missatges de text.

José donarà suport a qualsevol decisió de la seva dona, encara que, suposadament, li ha aconsellat que es retiri de la pantalla petita. «Està en mans d´un especialista que li ha recomanat que s´allunyi de tot», ha explicat Emma García. «La seva pròpia família, els seus germans, intenten contactar-hi i no poden», afegeix Antonio Avilés per deixar clara la gravetat de la situació.

José Ortega Cano està amb Ana María

José ha entès que la col·laboradora no vol renovar el contracte amb Telecinco perquè ha perdut la passió. Ja no està il·lusionada amb la seva trajectòria televisiva i és possible que es vulgui centrar en la seva carrera com a dissenyadora de moda. Té molt de talent i el públic està desitjant veure les seves creacions, ja que tenen un preu molt assequible.

Primer pla d'Ana María Aldón.
José Ortega Cano ha aconsellat Ana María Aldón. | Mediaset

Ortega Cano està al corrent dels rumors, però només hi ha un esdeveniment que es pot demostrar: ell està amb l'andalusa a Cadis. No s'han separat i la família desmenteix que aquests plans formin part del futur de la parella. El germà de la tertuliana s'ha posat en contacte amb Viva la Vida i nega que «es vulgui separar o divorciar».

Ana María Aldón té motius més que suficients per estar tranquil·la, ja que Ortega Cano s'està fent càrrec del fill que tenen en comú. El mestre està gaudint de les platges de Costa Ballena amb el nen i intenta que la seva vida no pateixi cap canvi. «La situació que ho ha generat tot, inclús que ella toqui fons, no és el matrimoni, així com s'havia sentit dir durant aquests mesos», comenta el germà d'Aldón.

José Ortega Cano descobreix les noves intencions

José sempre ha pensat que la seva dona era molt feliç treballant davant de les càmeres, però la tertuliana ha canviat d'opinió. El seu representant ha parlat a La Razón i assegura que ja no vol continuar col·laborant amb Telecinco. «No està de baixa mèdica per depressió i, a més, el seu contracte amb Viva la Vida va acabar el darrer 30 de juny, així que no hi ha cap baixa laboral».

Segons el seu mànager, Ana María Aldón «està amb un especialista tractant-se, perquè s'ha de recuperar». Ha perdut la passió que caracteritzava la seva carrera mediàtica, ja no té il·lusió per continuar participant en cap programa de televisió. Els seus companys volen parlar amb ella per demostrar-li que sempre podrà comptar amb el suport de tothom.