Primer pla d'Ortega Cano amb la boca oberta

José Ortega Cano ja no pot amagar què va passar després de la mort de Carlos Parra

José Ortega Cano reviu, una vegada més, el pitjor malson de la seva vida

José Ortega Cano es va convertir en un dels grans protagonistes de nou episodi d'En el nombre de Rocío, una docusèrie que està fent parlar molt a mesura que va avançant aquesta segona temporada.

Rocío va visitar novament el plató de Telecinco per aclarir certs aspectes de la seva vida de què no havia parlat fins ara, després de dues dècades en silenci. En un dels passatges de l'episodi d'ahir, la madrilenya assenyalava que, després de la mort de la matriarca del clan Jurado, va mantenir un temps una certa relació amb els seus familiars mediàtics.

Ortega Cano ja no pot amagar què va passar després de l'accident mortal

La filla de Rocío Jurado va ser franca a l'hora d'explicar en primera persona que després de juny del 2006 la ruptura no va ser total amb ells. Així, va donar les raons per les quals no es va voler apartar de la seva família massa aviat.

«Jo segueixo mantenint relació els primers anys, el primer Nadal hi vaig perquè considero que a aquests nens els falta la seva mare i jo soc la seva germana gran. A més, Nadal són dates molt especials i complicades. Aleshores tenia molt bona relació amb la família de José i decideixo anar a aquestes festes», aclareix Rocío. José Ortega Cano ha seguit amb total atenció el testimoni de Rociíto, perquè ahir el seu nom va sonar de manera significativa.

Foto de José Ortega Cano parlant per telèfon dins d'un cotxe.
José Ortega Cano al punt de mira de nou pel que va explicar Rociíto | GTRES

Carrasco va afirmar que, al cap de pocs mesos de morir la seva mare, el Nadal del 2006, ella seguia amb el seu dol, però encara no tenia clar quin era el moment idoni per trencar llaços. Els seus germans petits acabaven de perdre una mare i volia estar amb ells. Els va acompanyar tot el que va poder el primer Nadal sense la seva mare, cosa que, sens dubte, va deixar molt tocats Gloria Camila i José Fernando.

Rociíto té la clau del que va passar amb el vidu de la seva mare

La veritat és que Rociíto no tenia gaires ganes de passar aquestes dates en família després de tot el que havia passat, però va intentar fer el cor fort i aguantar el que fos necessari. Anys després, amb les relacions gairebé trencades amb Ortega Cano, el 2011 el torero va provocar l'accident mortal que va acabar amb la vida de Carlos Parra.

En aquell moment, la filla de Rocío Jurado va pensar que havia d'estar al costat del torero. No va morir, però si va témer per la seva vida després del brutal accident que va acabar amb un mort. «Posteriorment també passa això de l'accident. Jo hi vaig perquè és un ésser humà que ha estat a punt de morir-se. Jo tinc sang a les venes».

El testimoni que deixa clar per què es va trencar tot

Un cop més, la filla de Rocío Jurado va visitar Ortega Cano i va continuar preocupant-se per Gloria Camila i José Fernando, que encara eren nens. «No ens oblidem que aquest senyor és el pare dels meus germans. I jo no volia, per res del món, que li passés res, perquè tenia dos fills petits que ja havien perdut sa mare», ha sostingut.

Rocío Carrasco i Ortega Cano
José Ortega Cano, protagonista involuntari de l'últim episodi del documental | Telecinco-Gtres

Aquí, la fillastra de José Ortega Cano va tornar a posar el focus als seus germans, que veien com estaven a punt de quedar-se orfes de pare i mare. La veritat és que, des d'aquell moment, la relació entre Ortega i Rociíto ha estat gairebé inexistent, ja que ella assegura que la seva família mediàtica va donar suport a les mentides que va dir sobre ella el seu ex, Antonio David Flores.

Rocío Carrasco ho va veure com una traïció que li va provocar un dany irreparable. Amb tot això, la filla de la Jurado va deixar de tenir qualsevol mena de contacte amb el torero i els altres familiars.