Imatge de Gerard Piqué i Clara Chía.

Gerard Piqué té un sorprenent gest amb Clara Chía i que mai havia tingut amb Shakira

El cost del centre on estudia la jove és de 4.560 euros anuals

Gerard Piqué i Clara Chía no s'amaguen. Encara que el futbolista i la jove de 23 anys no han anunciat públicament que mantenen una relació, se'ls ha vist en múltiples ocasions gaudint de plans en parella.

La relació entre Piqué i Chía cada vegada és més oficial. I és que tal com afirmava el paparazzi Jordi Martin, la parella viu conjuntament des del passat mes d'agost. Ara, també corre el rumor que el futbolista podria haver comprat un nou domicili per compartir-lo amb la jove.

Però aquest no es tracta de l'únic regal que Piqué ha volgut fer a la seva nova xicota. La periodista i col·laboradora del programa 'Sálvame', Laura Lago, anunciava que el futbolista podria estar pagant tots els costos de l'escola on estudia Clara Chía.

Piqué ofereix a Chía la beca Kosmos

Tot i trobar-se en un dels seus pitjors moments, el jugador del Barça s'ha refugiat en la seva nova il·lusió. Segons explica la mateixa periodista, des del primer moment en què es van conèixer al bar La Traviesa de Barcelona, Piqué es va interessar per la jove.

En una d'aquestes trobades fortuïtes, Clara Chía va explicar-li que estava estudiant i el futbolista no va dubtar a oferir-li la beca a través de Kosmos Global Holding, l'empresa que gestiona.

La matrícula és de 4.560 euros

La jove de 23 anys, és estudiant de Relacions Públiques a l'Escola Internacional de Protocol (EIP), ubicada a Barcelona. Segons el mitjà El Universo, el cost anual de la matrícula en aquest centre privat ascendeix fins als 4.560 euros, aproximadament.

No és d'estranyar que el futbolista s'hagi ofert a pagar-li les despeses del curs. De fet, com ja s'ha anunciat en altres ocasions, Piqué també va proposar a Chía formar part de Kosmos, el negoci del qual és fundador. Actualment, la jove compagina els estudis amb la seva feina a l'empresa de la seva parella.

El nou malson de Piqué

Fa uns dies coneixíem el nou acord de patrocini entre el Barça i la plataforma de música Spotify, en què l'equip blaugrana es compromet a lluir el nom de diferents cantants a la camiseta. L'artista amb qui el club iniciava aquesta col·laboració va ser el canadenc Drake.

Recentment, s'anunciava que el pròxim nom en passar per la camiseta del Barcelona serà el de Shakira. Tot i que es desconeixen els partits en què l'equip estrenarà la nova camiseta, és una realitat que aviat veurem a Piqué lluir el nom de la seva exparella al pit.