Primer pla de José Ortega Cano mig somrient.

José Ortega Cano confirma que la seva filla té un germà secret

Ortega Cano veu feliç Gloria Camila per tenir al costat aquesta persona

José Ortega Cano ha viscut uns mesos força convulsos a causa dels conflictes generats al centre de la seva família i per la crisi amb la seva dona. Ara està centrat a fer front a la separació, és més, sembla que ja ha trobat una il·lusió. Però això no li impedeix estar preocupat per la seva filla, Gloria Camila, que hem descobert que té una persona especial a la seva vida.

La jove sembla que, a més de José Fernando i José María, té un altre home que el considera un germà. I aquest no és cap altre que Omar Sánchez, l'ex d'Anabel Pantoja i actual xicot de Marina Ruiz.

José Ortega Cano descobreix la bona relació

Qui va ser el vidu de Rocío Jurado és conscient que Gloria ho ha passat molt malament les últimes setmanes. Tant és així que s'ha vist en la necessitat, per salut mental, de deixar temporalment la televisió. Tot i això, sembla que, a poc a poc, va recuperant-se.

Ortega Cano ha vist que la noia no només s'ha animat a sortir de casa, sinó a tornar a la vida pública, participant en algun acte social. Fins i tot no ha dubtat a fer una escapada amb amics per descansar, allunyar-se de tot i recarregar-se d'energies. I en aquest viatge s'ha trobat amb l'Omar.

En concret, la filla del torero ha viatjat fins a les Illes Canàries i no ha dubtat a quedar allà amb l'ex d'Anabel. El motiu és que ell i Gloria Camila van coincidir participant en e 'reality' Pesadilla en el Paraíso i hi han forjat una sòlida relació d'amistat.

Foto de l'elenc de 'Pesadilla en el paraíso'
José Ortega Cano és conscient que l'amistat ha sorgit a Pesadilla en el Paraíso | Mediaset

Bona mostra d'aquesta trobada és la fotografia que han compartit tots dos a les 'stories' del seu Instagram. S'hi veuen tots junts, somrients i gaudint d'una jornada a bord d'un vaixell. La mateixa foto l'ha Omar pujat dient: «La meva germana». I ella ha fet el mateix posant la paraula «germà» i dos cors.

Imatge d'un 'storie' d'Omar Sánchez amb Gloria Camila
José Ortega Cano coneix la relació tan especial que hi ha entre la seva filla i Omar Sánchez | Instagram

José Ortega Cano coneix l'enllaç que han creat

El torero de Cartagena és conscient que Gloria i Omar han creat una amistat molt forta després del seu pas pel 'reality'. Un programa en què tots dos es van entendre des del primer moment i és que compartien moltes coses. Entre aquestes, estar al focus mediàtic per les seves vides personals i venir d'una situació complicada, ell per la ruptura amb la seva ex i ella pels conflictes familiars.

Fins a tal punt van arribar a 'connectar' que no van tenir objeccions a explicar-se tota mena de detalls que es desconeixien. El canari va confessar a la seva amiga com havia estat el casament amb Anabel o quin va ser el punt d'inflexió en el matrimoni. I la filla de José també li va revelar com havia estat la relació amb el seu ex, Kiko Jiménez.

Foto de Gloria Camila
La filla d'Ortega Cano i Omar han compartit confessions | Mediaset

Aquests són només alguns dels moments que els joves van viure junts i els va servir per forjar la seva amistat. Una amistat que ni tan sols es va trencar quan tots dos van estar nominats per a l'expulsió. Per això, quan ella va ser l'eliminada, va exposar: «Jo ja me'n volia anar i també desitjava que es quedés Omar».

«He intentat trobar les ganes per quedar-me, però amb tot el que tenia fora no ha estat així», prosseguia. Ell visiblement emocionat, es va alegrar per continuar, encara que va lamentar la marxa de la seva amiga.

Sigui com sigui, la relació entre ells és estupenda, s'entenen, es comprenen i es consideren ja com a germans. I com a tal gaudeixen junts, com han fet a les Canàries, en companyia de les seves parelles.