Primer pla de José Ortega Cano amb cara de sorpresa

José Ortega Cano i la dura imatge que demostra com és la seva salut real

José Ortega Cano té molt preocupada la família

José Ortega Cano viu una etapa realment complicada que li està afectant la seva salut. Per això, en les últimes fotos que es tenen d'ell se l'ha vist decaigut, trist i, fins i tot, amb un aspecte més seriós del que és habitual.

Està clar que li està passant factura el fet que la seva imatge cada cop estigui més injuriada i que hagi aparegut una suposada amant d'ell. I a tot això s'uneix el quadre d'ansietat de la seva filla i que el seu divorci amb Ana María Aldón és imminent. Pel que sembla, ja han començat a parlar per arribar a un acord i separar-se com més aviat millor.

Foto de José Ortega Cano parlant per telèfon dins d'un cotxe.
José Ortega Cano ha aparegut en les últimes hores preocupat i afligit. | GTRES

 

José Ortega Cano, afligit

La filla del torero està preocupada pel seu estat de salut, com també ho està la seva família. Però també està molt intranquil·la perquè és conscient que en els últims mesos ha tingut diversos contratemps de salut. Per això, ha hagut d'anar a l'hospital diverses vegades, com ha passat aquests últims dies.

Està sobrepassat i la seva imatge ho deixa molt clar. A les últimes fotos que li ha fet la premsa apareix molt seriós, capcot i amb una cara d'absoluta preocupació. No són bons temps per al torero de Cartagena i el somriure que va lluir a l'última entrevista que li va fer Ana Rosa s'ha esborrat del tot.

És més, la setmana passada se'l va veure molt alterat i fora de si en la trucada telefònica que va fer a Sálvame. I és que no va dubtar a fer servir tota mena d'insults per a qui diu haver estat la seva amant, Patricia Donoso.

José Ortega Cano i l'últim revés que ha patit

El marit d'Ana María Aldón és conscient que el seu matrimoni trontollava des de fa temps. Malgrat tot, ha intentat evitar la ruptura, per això, va pronunciar aquelles controvertides paraules públiques, demanant a la seva dona que tinguessin un altre fill.

Tot i això, la seva estratègia no ha funcionat i ha arribat la separació. Així, ho ha relatat Sandra Aladro a El programa de AR. «Després de l'entrevista en aquesta casa, José entén que ha d'afrontar la situació i que no ha de viure en un món que ja no és possible. Puc confirmar que fa pocs dies el matrimoni s'ha assegut, per fi, a parlar de la separació».

«Ortega i Ana María han posat damunt la taula els possibles escenaris i termes que cadascú vol per arribar a formalitzar la separació. Ja s'han assegut a parlar i és una cosa que no havien fet fins ara. És qüestió de temps que es posin d'acord o no, però ja li han posat nom i el final és cada cop més a prop».

Així mateix, el torero ha sentit que la periodista ha afegit que «cadascú ha posat damunt la taula els termes que vol. No els puc confirmar perquè és un procés molt recent, de fa pocs dies. Ho han parlat i crec, fins on jo em puc mullar, que no hi haurà grans problemes per posar-se d'acord».

En aquest punt, ha pres la paraula Alessandro Lequio per carregar contra l'encara dona de José. Ho ha fet dient: «Ella fa temps que es vol independitzar, però no ho pot fer de la manera que li agradaria perquè costa molts diners. No farà res perquè a Can Ortega té llit i nevera gratis».

A això ha afegit: «Va preguntar per uns pisos, però no li sortien els comptes. Per això va decidir seguir a casa amb el seu marit amb una convivència amistosa».

Foto d'Ortega Cano i Ana María Aldón
La separació d'Ana María Aldón i José Ortega Cano és imminent. | Europa Press
 

Aquest comentari no li ha agradat gens a Joaquín Prat: «Aquesta convivència és el que fan els pares a qui els preocupen els seus fills. És així en aquest cas potser perquè l'escola del seu fill és a prop d'on viuen, per causar al nen el menor perjudici possible. Potser el seu marit, que té més ingressos o un millor nivell de vida, vol ajudar-la perquè ella es desplaci a un lloc proper al centre escolar en interès del menor».