La tècnica d'una jove que ha aconseguit aprimar-se 44 kg en quarantena

Aquesta britànica ha aconseguit perdre pes a ritme de Beyoncé i Bruno Mars

Imatge de l'abans i el després de la jove britànica Trinity Wills, qui s'ha aprimat 44 quilos
Trinity Wills abans i després d'aprimar-se 44 quilos | Instagram

Al contrari del que li passa a la majoria de persones, durant el confinament també hi ha qui ha aprofitat per aprimar-se. Una noia de 20 anys, que pesava 109 quilos abans de l'arribada de la pandèmia, ha aconseguit baixar 44 fins a arribar als 65 quilos.

Mentre molta gent aprofitava per preparar dolços o menjars molt abundants, la britànica Trinity Willis va decidir canalitzar la seva vida a l'esport, concretament a la dansa. La jove no va dubtar a aprofitar el confinament per començar a ballar les seves cançons favorites.

«Solia engreixar uns sis quilos a l'any»

Amb un horari marcat per ella mateixa, la jove va aconseguir aprimar 44 quilos durant el confinament. «Estic molt orgullosa de fins on he arribat i definitivament seguiré ballant», assegura Wills, que també va reconèixer que «havia arribat a un pes aterridor en una edat molt primerenca. Odiava qualsevol forma d'exercici, però seguia menjant emocionalment. Menjava un munt de xocolata, galetes i pastissos. Recordo que em despertava abans que ningú i devorava tot un braç de gitano de xocolata per esmorzar».

Sens dubte, es tracta d'un exemple de superació que ella mateixa ha volgut donar a conèixer a través de diversos mitjans britànics com 'The Sun'. Entre altres coses, la jove va revelar que des de petita la seva relació amb el menjar sempre havia estat nefasta. «Sempre havia estat la nena més gran de la meva classe. A mesura que creixia ho era més. Em coneixien com 'la grossa' i solia engreixar uns 6 quilos a l'any».

«Vaig començar a patir dolor en les articulacions dels meus genolls a causa del meu pes, el que em va fer més mandrosa encara. Em costava mantenir-me al dia en educació física o córrer tan ràpidament com els meus amics. Va ser vergonyós», confessava la jove.

«Un simple passeig em deixava sense alè, fent-me evitar qualsevol forma d'exercici. Com menys feia, més acceptava que no canviaria com era», afegia. Sens dubte, el confinament, unit a la música de Beyoncé i Bruno Mars, han fet que aquesta jove fos capaç de deixar enrere el seu sobrepès.


Comentaris

envia el comentari