Victoria Federica de Marichalar caminando por la calle

Victòria Frederica decideix trencar una amistat en ple confinament

La filla de la infanta Helena ha deixat clar el seu fort caràcter

Si hi ha un membre de la família de Felip VI que en els últims temps estigui constantment d'actualitat, aquesta és la seva neboda Victòria Frederica, la filla de la infanta Helena i Jaime de Marichalar.

Així, ha estat notícia per les seves relacions amoroses, per les seves sortides nocturnes i fins i tot per haver-se saltat l'estat d'alarma anant-se de viatge a Andalusia amb el seu actual xicot, el dj Jorge Bárcenas.

Una amistat trencada

Aquest dimarts torna a ocupar espai en els mitjans de la premsa rosa. El motiu? Que ha decidit trencar l'amistat que mantenia amb Mar Torres, la fins ara parella del seu germà Froilà.

Fa uns dies aquesta jove concedia una entrevista a la revista '¡Hola!' per exposar que havia posat punt i final a la seva relació amb el fill de la infanta, i això sembla que no ha agradat gens a la que era la seva cunyada. Segons es rumoreja, la neboda de el Rei  no està d'acord amb la forma d'actuar de Torres.

Froilà i Mar Torres van assistir al patit del Real Madrid amb el Brujas
Froilà i Mar Torres han trencat la seva relació | CatalunyaDiari

Tal és el caràcter que té Victòria Frederica que ha decidit acabar qualsevol relació d'amistat amb Torres. Per això, 'ni curta ni mandrosa' ha optat per deixar-la de seguir en xarxes socials. I això ha tingut les seves conseqüències: ella també ha fet el mateix.

D'aquesta manera, decideixen separar les seves vides per ara tot i que Mar i Froilán  han quedat com a amics. I ara, aquesta circumstància deixa entreveure que potser la relació entre ella i Victòria no era tan bona.

Diversos rumors assenyalaven que hi havia 'mal rotllo' entre elles, com va venir a deixar patent la polèmica  que van viure quan la filla de la infanta Elena va cridar 'borderline'  públicament en xarxes a la qual era la seva cunyada. En aquell moment van dir que només havia estat una broma, però potser no ho era tant.