Juan Urdangarin i la infanta Cristina.

Juan Urdangarin s'amaga després d'escoltar la confessió de la seva mare Cristina

Juan Urdangarin continua preocupat pels problemes entre els pares

Juan Urdangarin s'ha quedat descol·locat després d'escoltar les paraules de la infanta Cristina. Es reunia fa uns dies amb Joan Carles, a qui va donar explicacions sobre què ha passat recentment amb Urdangarin.

Al principi, el marit de Sofia va entrar en còlera després de veure les fotografies d'Iñaki amb una altra dona. Aleshores ja van tenir una conversa, on va apreciar que ella estava molt afectada per la situació. 

Van acordar que es veurien més endavant, en una trobada que ha tingut lloc a principis de febrer. En aquesta reunió van poder parlar profundament de tot.

No obstant això, les explicacions que va donar a l'exrei van deixar una mica sorpresos tothom, fins i tot el seu fill Juan Urdangarin. D'alguna manera, intentava justificar la infidelitat del seu marit, assenyala 'Vanitatis', argumentant que estava molt malament després del seu pas per la presó.

El monarca va intentar assimilar la notícia, encara que semblava força desconcertat amb les paraules de la seva filla. No entenia que pogués defensar l'exduc de Palma després del que havia fet. Des d'un primer moment li va recomanar que se separés i s'oblidés de tornar-hi.

En qualsevol cas, es va trobar amb una dona amb molts dubtes, que semblava confosa. No va tenir la capacitat de convèncer-la perquè prengués una decisió de manera immediata. El pare de Felip pensava que tot seria més senzill, però l'ex d'Urdangarin no semblava estar del tot d'acord.

Iñaki Urdangarín.
Juan Urdangarin intenta superar la situació a Madrid. | Europa Press 

Tenia la sensació que tornava a repetir-se una escena del passat. En concret, quan van haver de fer front al cas Nóos. En aquell moment, tant ell com Felip van fer tot el possible per convèncer-la perquè es divorciés d'Iñaki, pensant en el millor per a tothom.

Juan Urdangarin va comprovar com la infanta descartava separar-se de l'exjugador d'handbol. En aquests instants, la família sospita que torni a passar una cosa semblant. Que es produeixi una petita crisi entre ells per tornar a recuperar la normalitat amb el pas del temps.

Des de l'entorn de la filla de l'emèrit asseguren que encara no sap què farà. Sobre la taula hi ha tant la possibilitat de separar-se com la de donar-se un temps per tornar-lo a perdonar. El matrimoni es va poder veure les cares el cap de setmana del 12 i 13 de febrer a Barcelona.

Va ser una trobada fugaç, on ell va voler mostrar-li el seu penediment. Ella s'ho continua pensant, valorant les diferents opcions que té i com podria afectar en el seu futur una ruptura matrimonial, tenint en compte Juan Urdangarin i la resta de fills.

Fotomuntatge de la Infanta Cristina, Juan Urdangarin i Iñaki Urdangarin
Juan Urdangarin aposta per la reconciliació dels pares. | La Noticia Digital 

Juan Urdangarin és una peça essencial en la reconciliació

Juan Urdangarin és, possiblement, el fill del matrimoni que sentiria més la separació. El presenten com el més sensible, el que va portar pitjor l'entrada a la presó de l'exduc de Palma. A l'hora de prendre una decisió, l'ex d'Urdangarin tindrà molt en compte els fills.

Els joves aposten, com és lògic, per una reconciliació. Els encantaria tornar a ser una família unida. Així ho han comunicat a la infanta, encara que també li han dit que li donaran suport amb qualsevol mesura que prengui.

A ella se l'ha pogut veure els darrers dies a Barcelona. Ho feia visiblement més prima i força afectada pel que va passar amb el seu marit. En tot moment va tenir la companyia de la filla Irene.

Van poder reunir-se també amb el seu altre fill Pablo, que milita a les files del Barcelona d'handbol.

A Madrid els espera Juan Urdangarin, que intenta mantenir-se en un segon pla. A la capital té el consol de la família més propera.