Juanma Castaño i Helena Condis

Juanma Castaño i el seu matrimoni a la ruïna per una noia jove: per potes

Juanma Castaño fa més d'un any que té una relació amb una companya de professió

Juanma Castaño portava, fins fa poc, pràcticament en secret la seva relació amb la periodista Helena Condis. Només els seus companys i un grup molt reduït d'amics coneixia l'idil·li, que hauria començat fa una mica més d'un any. Ell es va encarregar de confirmar-ho el mes d'agost passat, en una distracció que va tenir en una conversa amb Ibai Llanos a 'Twitch'.

En un moment de la xerrada, va ensenyar el mòbil, en què tenia com a fons de pantalla la seva nòvia, reportera de ràdio. Juanma va intentar retirar ràpidament el dispositiu en adonar-se de la situació, però aquest detall no va passar desapercebut per als seguidors. Van intentar portar amb la màxima discreció la seva història, però ara ja és conegut per tothom.

Alguns pensaven que el locutor de Gijón li estava sent infidel a la seva dona, Noelia Diego, amb qui té dos fills. Tot i això, la relació entre ells ja hauria acabat fa temps. Feia temps que estaven divorciats i, de fet, ell mateix va informar la seva exdona de la relació que mantenia amb Helena Condis. La reportera de la cadena COPE, on també treballa Castaño, cobreix la informació del Barcelona i també col·labora amb altres mitjans com Gol o TVE.

Juanma Castaño a Masterchef
Juanma Castaño a Masterchef | TVE

Durant l'estiu del 2020, se'ls va poder veure junts a Tarifa. Fins i tot compartien per separat imatges dels llocs on eren. A més, el de Gijón, segons els rumors, hauria aprofitat la relació per refer-se de la difícil sortida de la relació amb la seva dona. La relació no hauria acabat del tot bé la relació, després que ell li confirmés el seu acostament a Helena. Si més no, Noelia i Juanma intenten que sigui el més cordial pel bé dels nens.

Juanma Castaño i el seu èxit en l'àmbit professional

Juanma Castaño pot presumir d'estar travessant un dels millors moments de la seva carrera professional. Lidera la franja nocturna de la ràdio espanyola amb el seu espai d'esports, 'El Partidazo'. També se'l pot veure a la televisió presentant un programa de futbol a Movistar els caps de setmana, però a més, apareix a 'MasterChef Celebrity', on intenta demostrar les seves habilitats culinàries. Va ser tot un descobriment per a molts espectadors, que desconeixien completament el presentador asturià.

A les cuines del programa se'l va poder veure molt tens amb l'elaboració de les receptes, però també amb algun company. Amb Miki Nadal va mantenir algun enfrontament al principi, però amb el temps van aconseguir segellar les paus i ara es consideren bons amics. De fet, la tensió venia de lluny, ja que Nadal li va dedicar una crítica a 'Zapeando'.

El locutor de la COPE intenta passar temps amb Helena Condis. Amb força freqüència ella s'acosta a Madrid, moltes vegades amb l'excusa d'anar a algun espai esportiu a la capital. Condis és una de les periodistes més reconegudes de Barcelona, que segueix des de fa anys l'actualitat del conjunt culer. També es pot considerar una aspirant a influencer. A Instagram compta amb més de 92.000 seguidors, amb els quals comparteix rutines d'entrenament, selfies o viatges.