Julia Otero al seu programa 'Días de tele'

Julia Otero descobreix les audiències d'ahir i envia un avís seriós a Telecinco

Julia Otero ha tornat a la televisió amb gran èxit

Julia Otero ha tornat a TVE i ha demostrat que no ha perdut ni un sol dels seus seguidors més fidels. La periodista gallega es tornava a posar davant de les càmeres com a presentadora del seu propi espai a l'ens públic. Ho feia amb l'estrena de Días de tele en horari de màxima audiència i ha deixat clar a Telecinco que ha vingut per quedar-s'hi.

Otero ha tornat als seus orígens a la televisió després d'haver superat un càncer que la va apartar temporalment de la ràdio. La seva reincorporació al món radiofònic va ser molt celebrada i ara afronta nous reptes molt il·lusionada. A més, el darrer dimarts estrenava el seu propi programa i va situar-se a les primeres posicions, molt per davant de Mediaset.

Julia Otero, la nova enemiga de Telecinco

Julia Otero ha estat la darrera a sumar-se a la llista d'enemics que, durant mesos, arrossega la cadena de Fuencarral. Telecinco continua perdent espectadors a passos de gegant i no aconsegueix predominar a la franja d'hora punta.

Si Antena 3 suposa un autèntic maldecap per al grup audiovisual, ara ha estat la gallega qui li ha complicat les coses. Dimarts 17 de gener, TVE va estrenar un nou format molt en la línia de la política d'entreteniment de l'ens públic. Al capdavant hi va haver Julia, que tornava al seu treball de presentadora després d'anys treballant com a locutora de ràdio.

TVE recuperava així una de les periodistes més rellevants d'Espanya. Cal remuntar-se fins al 2013 per recordar l'última vegada que vam veure Otero davant de les càmeres: va ser a Antena 3 amb l'espai Ciudadanos. Ara, una dècada després, ha tornat demostrant que continua sent molt estimada pel públic.

Julia Otero en un photocall
Julia Otero es posa per davant de Telecinco amb el seu nou programa a TVE. | Europa Press

De fet, l'estrena de Días de tele no va defraudar i TVE va aconseguir un 11,5 % de quota d'audiència. Per darrere, molt a prop de la gallega, va quedar Viajando con Chester el retorn del qual a Cuatro va aconseguir un sorprenent 11,1 % de quota de pantalla.

Tanmateix, sens dubte, qui més ha patit el cop de tornada d'Otero ha estat Telecinco. El grup audiovisual va voler contraatacar amb Piratas del Caribe: La venganza de Salazar que només va convèncer el 6,8 % dels espectadors.

Julia Otero torna amb èxit a la televisió

Julia Otero es pot sentir orgullosa de les dades d'audiència que ha aconseguit amb la seva tornada a la televisió. Si bé és cert que la nit la va tornar a liderar Antena 3 amb la sèrie turca Hermanos, el seu segon lloc al rànquing és tot un èxit.

Sobretot, perquè TVE no és de les cadenes més competitives i sempre té resultats molt moderats. El 'prime time' és la franja més disputada de la televisió i Telecinco fa temps que no troba la fórmula per escalar posicions.

Días de tele va semblar convèncer a la seva estrena, ja que compta amb un format que ens recorda el nostre passat. La nova aposta de la gallega fa un recorregut pels moments històrics i únics que tots vam poder seguir per televisió. La finalitat d'aquest viatge al passat és connectar amb el present i apreciar en quina mesura van afectar certs esdeveniments a les nostres vides.

En aquest nou programa, experts en la matèria, famosos i analistes es reuneixen en un debat amè on no poden faltar les anècdotes. A més, també hi ha lloc per a l'humor i la música, que aporten dinamisme al programa.

Al cap i a la fi, és una aposta segura dirigida per una gran figura del mitjà com és Julia, la professionalitat de la qual és de sobres coneguda. Sens dubte, la presentadora ha entrat amb força i li ha complicat encara més les coses a Telecinco, que segueix baixant llocs de manera vertiginosa.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp