Primer pla de Julia Otero amb posat seriós

Julia Otero pateix les conseqüències de la seva relació amb Rocío Carrasco

El programa de Julia Otero s'enfonsa

Julia Otero es va enfonsar amb les dades d'audiència que va fer 'Días de tele' pel 8M. El seu programa va aconseguir un 6,8% de share, amb només 854.000 espectadors. A més, el format de Julia Otero va aixecar una gran onada de crítiques a les xarxes socials, arribant fins i tot a intentar boicotejar l'espai.

La presència de Rocío Carrasco al programa va desfermar opinions molt negatives i va tenir com a conseqüència una baixada d'audiències. Julia Otero es va veure esquitxada per la seva relació amb Rocío Carrasco i els usuaris de les xarxes socials no van dubtar a assenyalar-la de manera molt crua.

Julia Otero s'enfonsa amb la participació de Rocío Carrasco

Des que es va anunciar que Rociíto estaria present a l'especial pel 8M del programa de Julia Otero, es va desencadenar tota una revolució. La majoria de comentaris apuntaven que no podien entendre que es permetés que Rocío tornés a acusar Antonio David Flores de maltractament en ple prime time.

Imatge de Rocío Carrasco
Rocío Carrasco es presentava al programa de Julia Otero. | TVE
 

Les xarxes cremaven i asseguraven que pensaven boicotejar l'emissió de 'Días de tele' perquè les audiències fossin un fracàs. Amb les dades de share que va aconseguir el format, tot apunta que ho van aconseguir. El programa de dimecres passat va punxar pel que fa a audiència.

Julia Otero va patir les conseqüències de portar la filla de Rocío Jurado a TVE. L'emissió en prime time de 'Días de tele' de dimecres passat va aconseguir collir un ínfim 6,8% de share. Una dada molt poc esperançadora per a la continuïtat del 'Días de tele' les pròximes setmanes.

El testimoni de Rociíto a la televisió pública va ser molt criticat pels usuaris de les xarxes socials. La filla de Pedro Carrasco assegurava que la tasca que havia fet amb la docusèrie li havia fet sentir «molt satisfeta».

«Ho necessitava i, si això ha contribuït en el més mínim que la societat avanci d'alguna manera, em dono per satisfeta», comentava Rocío Carrasco.

A més, Rocío va ser molt contundent amb els passos que té previstos per al futur. La col·laboradora de televisió assegurava que la reobertura del cas podria tenir lloc.

«Què més havia d'aportar jo a la justícia perquè algú d'ofici prengués cartes a l'assumpte? (…) Estem estudiant la reobertura. S'està estudiant», assegurava.

Imatge de Julia Otero entrevistant Rocío Carrasco
El format de Julia Otero no acaba de convèncer l'audiència. | TVE
 

Aquestes paraules van aixecar molta polseguera, fins i tot entre alguns companys de professió, com ara el cas d'Antonio Rossi. El periodista llançava un missatge clar després de sentir les paraules de Rociíto, on deixava clara la seva postura.

«Reobrir és obrir una cosa de nou. Si mai no hi va haver res ni es va obrir, no es pot reobrir. Fi», escrivia el periodista.

Julia Otero no aconsegueix recuperar l'audiència

Tot i que la presència de Rocío Carrasco s'havia retroalimentat uns dies abans que acudís al programa, això no va servir de res. Des que Julia Otero va arribar a TVE, la periodista no ha aconseguit comptar amb el suport del públic al cent per cent. 'Días de tele' agonitza cada setmana a la seva franja d'emissió i les dades són molt poc encoratjadores.

Prop de dos mesos d'emissió i segueix sense reflotar, aquesta és la conclusió que podem treure de la incursió televisiva de Julia Otero a TVE. No obstant això, sí que compta amb bones crítiques pel que fa a convidats i temes. La cadena continua apostant pel format, però tot apunta que recuperar l'audiència serà una cosa molt complicada.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!