Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Julia Otero en un photocall

Julia Otero fa plorar amb la dura realitat de la seva malaltia: «M'era igual morir...»

«Vaig arribar a un punt en el que m’era igual estar viva que morta», revela la periodista sobre el càncer que va patir

Julia Otero és una de les periodistes més estimades de Catalunya. Tots l'hem vist créixer a TV3 i ens sentim una mica partíceps dels seus passos. Ara, ja recuperada del càncer que va patir, Otero està d'enhorabona perquè estrena projecte: 'Días de tele' a TVE

En motiu de l'estrena, Otero ha concedit una entrevista a El País on no s'ha amagat de res i s'ha obert de bat a bat per parlar del càncer que va patir. «Vaig arribar a un punt en el que m’era igual estar viva que morta», ha dit Otero. 

«Tothom parla de l’esgotament, doncs és pitjor perquè t’abandona l’alè vital. La quimioteràpia pot donar-te la sensació que estar viu o mort no et sembli diferent», ha afegit. 

El duríssim relat de Julia Otero

El més admirable de tot plegat, però, és la vitalitat de Julia Otero. La periodista explica que ha viscut un autèntic calvari i que sentia pura indiferència per la vida: «Sents indiferència per la vida i si et diuen que moriràs apretant botó, penses que tampoc no passaria res». 

«De sobte veus que tens una llaga, que et sagna el nas, que tens la panxa en carn viva… Dormia amb trankimazín els dies més durs, perquè havia de gestionar tota l’energia i esperança», explicava sobre la crueltat del càncer. 

Julia Otero en un programa de d'Onda Cero
Julia Otera, sense mitges tintes. | Instagram / @otero_julia

«Estic decebuda amb mi mateixa»

Sencera com mai, Julia Oterha explicat al periodista Manuel Jabois que patir el càncer l'ha ajudat a valorar més les petites coses de la vida. «Quan t'estas a punt de morir i no ho fas et revitalitzen. Ara em faran controls trimestrals durant cinc anys, en els que buscaran si alguna cèl·lula viatgera ha arribat a un altre òrgan. Clar, ara imagina’t amb quina sensació de viure estic, carpe diem!», ha explicat Otero. 

Tot i això, la periodista ha dit que se sent «decebuda» amb ella mateixa per no complir amb la promesa que es va fer a si mateixa quan era a l'hospital: «Estic decebuda amb mi mateixa perquè estic fent tot el que vaig jurar que no faria, que és treballar més que abans que em diagnostiquessin». 

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp