Julio Iglesias amb un premi a les mans, somrient

El missatge de Julio Iglesias que ha fet saltar les alarmes: «Quin privilegi estar viu»

Julio Iglesias s'ha posat nostàlgic i ha tirat la vista enrere, les seves paraules han fet saltar les alarmes

Julio Iglesias ha fet 78 anys aquest dijous 23 de setembre. L'artista ha rebut gairebé les vuit dècades amb molta alegria, però també amb nostàlgia. El cantant ha publicat al seu compte d'Instagram un vídeo que recorda la seva època d'or. A més, l'ha acompanyat amb unes càlides i dures paraules que han fet saltar les alarmes.

 

El títol que ha escollit per a aquesta publicació ha estat «com han passat els anys». El pare d'Enrique Iglesias no ha pogut evitar mirar enrere i reflexionar sobre la rapidesa amb què ha passat el temps.

 

«No calen molts comentaris, la cançó ho diu tot. Avui estic celebrant 78 anys i sembla que va ser ahir», va començar dient l'artista.

 

Per aquelles dates, el pare d'Enrique Iglesias gaudia de l'èxit de la seva carrera com a artista. El cantant de pop i balades romàntiques omplia estadis i penjava cartells d''entrades exhaurides'.

 

Julio Iglesias segueix sent reconegut com el pare de la música moderna. Però les seves aparicions públiques han disminuït. Ja no protagonitza milers d'entrevistes com abans i les gires són cada vegada més espaiades.

 

Julio Iglesias agraeix a la vida que li permeti seguir en aquest món. I confessa que no té pressa per marxar. «Quin privilegi estar viu! I quines ganes de seguir vivint!», Ha prosseguit en la publicació.

 

 

Aquestes paraules han causat certa inquietud perquè l'artista es fa gran. Tot i això, Julio Iglesias li ha tret importància a l'assumpte ràpidament. Tot seguit, el cantant s'ha dirigit als seus fans i a la seva família. Els ha agraït el suport rebut al llarg de la seva trajectòria musical.

 

«Vull donar-vos les gràcies per tots aquests anys on heu estat el motor de la meva vida», va escriure als més de 134.000 seguidors. «I donar les gràcies també a la meva família per haver-me donat l'oportunitat de ser lliure. La llibertat ha estat el més gran de tots els meus privilegis», ha prosseguit Julio Iglesias.

 

«Així ho sento avui, ho vaig sentir ahir i ho sentiré sempre. Els anys no han aturat els meus somnis», va confessar l'artista orgullós.

 

Julio Iglesias parla del seu estat de salut

Fa un mes, Julio Iglesias es va veure obligat a parlar sobre els rumors del seu estat de salut. En aquest sentit, el cantant es troba bé i amb la forma física d'un home de la seva edat. «Em fa mal l'esquena com sempre me n'ha fet. I també tinc menys forces que tenia abans», va aclarir l'artista.

 

«Lògicament tinc 78 anys. Ni als grans esportistes se'ls pot demanar que amb 78 anys pugui fer esport com ho feia als 20», ha afegit.

 

En aquest sentit, ha recordat que el 22 de setembre de 1962, Julio Iglesias va patir un accident de trànsit que gairebé posa fi a la seva vida. Encara que es va recuperar i va aconseguir reprendre la seva vida, li va quedar alguna seqüela.

 

«Tenia 19 anys quan un dia qualsevol em vaig trobar en un hospital gairebé sense vida. Amb molt poques esperances de poder-me recuperar», va explicar. «A vegades sento que diuen i expliquen que estic malament. Moltes coses absolutament incertes».

 

«Estic com he d'estar a l'edat que tinc. Si s'ha d'explicar la història de la meva vida ningú ho farà millor que jo», ha conclòs Julio Iglesias.

 

 

Quan un es fa gran, a vegades mira el passat amb nostàlgia. Els records, les vivències de la joventut... Són moments que no tornaran i que a vegades es troben a faltar. 

 

Julio Iglesias assegura que es troba en bon estat de salut. Però en les seves últimes publicacions, el cantant recorda contínuament el seu passat, una actitud que ha fet saltar les alarmes.