Primer pla de Julio Iglesias

Julio Iglesias preocupa en revelar que el seu patrimoni està en perill per un engany

En plena polèmica sobre el seu suposat delicat estat de salut, ara la vida del cantant ha patit un altre revés

No hi ha dubte que, després d'un temps allunyat del focus mediàtic, novament, Julio Iglesias  ha de  bregar amb l'assetjament de la premsa. Des que va sortir a la llum el seu suposat estat de salut, el cantant ha hagut d'escoltar una infinitat de rumors que afirmaven que l'artista estava força delicat.

Tot va començar fa aproximadament un mes quan 'El Puma', amic proper de l'artista, va visitar l'ex d'Isabel Preysler i es va sorprendre en veure'l en cadira de rodes. Així mateix, ho van assegurar al programa Argenzuela. «Té problemes de mobilitat», afegien sobre això.

Tot i això, poc temps després, el mateix amic de Julio Iglesias va desmentir la notícia. Tot i això, els seus passos estan sent estudiats fil per randa, ja que els mitjans volen saber, d'una vegada per totes, la seva veritable situació.

Això sí, mentre estan pendents d'ell i del seu entorn familiar, de mica en mica van descobrint alguns detalls de la seva vida que ara s'estan fent públics. De fet, durant les darreres hores s'ha sabut que el músic ha estat víctima d'una estafa musical.

La polèmica estafa de què Julio Iglesias ha estat víctima

Després de la infinitat de rumors que han sortit a la llum aquestes setmanes sobre el seu delicat estat de salut, ara, el cantant Julio Iglesias ha de fer front a una nova polèmica. Sens dubte, l'artista segurament no s'esperava rebre aquest cop tan dur després d'estar al punt de mira.

En efecte, l'exmarit d'Isabel Preysler ha vist que ha estat víctima d'una estafa sobre els drets de les seves cançons. És una tràgica notícia que no només ha afectat l'intèrpret deHey, sinó també altres artistes.

Daddy Yankee , Prince Royce , Anuel AA i Don Omar són alguns dels famosos que també han estat víctimes d'aquest delicte. De moment, no se sap si hi ha altres músics que han patit aquesta estafa.

Julio Iglesias
Julio Iglesias ha estat un dels artistes que s'ha vist perjudicat per aquest delicte | EUROPA PRESS

El cert és que aquesta notícia es va fer pública a través de Billboard. I és que, segons la revista, José 'Chenel' Medina Terán i Webster Batista, fundadors de l'empresa de mitjans MediaMuv, van cometre un robatori sense precedents a la plataforma de YouTube.

La quantitat que haurien robat els dos professionals estaria valorada en un total de 23 milions de dòlars. Sens dubte, un delicte que es va fer públic fa un parell de mesos i que va causar una autèntica revolució als Estats Units.

Segons aquest mitjà, asseguren que els fundadors d'aquesta empresa haurien utilitzat documents falsos i altres tipus de tàctiques per reclamar fins a 50 mil drets d'autor de composicions d'aquests artistes.

Per aconseguir el seu propòsit, els empresaris es van associar amb AdRev, una empresa especialitzada en drets d'autor en plataformes de l'estil de YouTube. Això sí, AdRev va aclarir al seu moment que no estaven implicats en aquesta estafa, ben al contrari, havien «cooperat completament amb la investigació».

D'altra banda, de moment, Medina Téran està pendent de judici, mentre Batista ja ha estat declarat culpable. Només el temps dirà què passarà finalment al judici final i com es posarà solució a aquest remei.

El veritable estat de salut de Julio Iglesias

Mentre que la professió de Julio Iglesias corre perill, tot sembla indicar que la seva vida va a la perfecció. Després dels rumors que posaven en joc el seu estat de salut, la veritat és que l'artista va callar definitivament aquestes teories quan se'l va veure per Marbella, on té una residència.

Julio Iglesias amb un premi a les mans, somrient
L'estat de salut real de Julio Iglesias s'ha fet públic | Gtres

D'aquesta manera, es van descartar aquests rumors perquè se'l va veure d'allò més sa gaudint del seu entorn més íntim. A més, fonts properes al músic també van voler aclarir el seu veritable estat de salut.

«Tenia total independència física. Es trobava en plena forma per nedar, per fer la seva gimnàstica i per passejar sense bastó», explicaven resumint l'estada de Julio Iglesias a Cuatro Lunas, el nom de la seva casa de Marbella.