Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Junco, la dona de Bernardo Pantoja.

Junco, la dona que va fer feliç Bernardo Pantoja en els últims anys de la seva vida

Junco ha estat al costat de Bernardo fins als seus últims dies

Bernardo Pantoja moria aquest divendres després d'estar diverses setmanes a l'Hospital Virgen del Rocío de Sevilla. Junco era la dona que ha estat amb el pare d'Anabel Pantoja fins als últims dies. Bernardo i Junco es coneixien des de fa més de dues dècades i va ser el 2018 quan la parella va decidir formalitzar la seva relació.

Molt poc ha transcendit sobre la vida d'aquesta dona. La japonesa sempre s'ha mantingut al marge de la premsa que envoltava la figura de Bernardo Pantoja. L'exballarina es va traslladar a Sevilla per fer classes de flamenc, després d'això, es va enamorar de la ciutat i va decidir instal·lar-s'hi.

Junco, la gran dona darrere de Bernardo Pantoja

Sempre s'ha sabut molt poc sobre com va ser la seva història d'amor i, sobretot, qui va fer el primer pas. Tot i això, l'inici sí que està clar. Va ser a El Rocío on Bernardo Pantoja va conèixer Junco i, a partir d'aquí, van forjar una relació que duraria més de 20 anys.

Imatge de Bernardo Pantoja acompanyat de la seva parella Junco
Junco sempre va estar al costat de Bernardo Pantoja. | GTRES
 

Junco es va convertir, de mica en mica, en una figura imprescindible per a la família Pantoja. A més, l'exballarina d'origen japonès va demostrar estar a l'altura de les situacions tan dures que va viure Bernardo. Els últims anys van ser molt durs per al pare d'Anabel, va passar per moments de salut molt complicats i ella hi va ser sempre al seu costat.

Anabel Pantoja va reiterar més d'una vegada la bona relació que tenia amb Junco. La 'influencer' es va pronunciar sobre els rumors de la suposada mala relació que tenia amb ella, una cosa que va desmentir completament.

«M'encanta per a ell. Ara parlo cada dia per WhatsApp amb Junco. No entenc d'on surt que no em porto bé amb ella o que ella no es porta bé amb mi», confessava.

La filla d'Anabel Pantoja va assegurar que Junco estava sempre molt pendent del seu pare: «Està cada dia amb el meu pare. Només puc agrair-li això. El meu pare és de: 'Cuida't, on ets, què faràs...' i això m'aclapara, però no vol dir que no es preocupi», confessava fa uns mesos abans que Bernardo morís.

Segons ha revelat el periodista Israel López a El Programa de Ana Rosa, ha estat Junco qui ha avisat el trist desenllaç es produiria en qüestió d'hores

«Junco, la seva dona, ha estat la persona que ha estat trucant a familiars i amics molt directes per comentar-los que era qüestió d'hores o minuts», ha dit el periodista.

Foto de Bernardo Pantoja i Junco.
Feia més de 20 anys que Bernardo Pantoja i Junco estaven junts. | GTRES
 

«Insisteixo, Junco, molt compungida i plorant, ha fet trucades a la família més directa per comentar que allò de Bernardo era qüestió d'hores», revela López.

Anabel està passant un dels moments més durs de la seva vida, la pèrdua del seu pare ha estat el cop més dur que ha pogut rebre. Anabel s'ha refugiat en els seus per poder fer front a aquest cop tan dur i no hi ha cap mena de dubte que Junco hi serà per donar-se suport mútuament.

Junco va ser expulsada de l'hospital per Isabel Pantoja

Una de les notícies que més va sorprendre tothom va ser la que va donar el reporter José Antonio León sobre la reacció d'Isabel Pantoja a la visita de Junco a l'hospital.

Segons va revelar el periodista, quan l'estat de Bernardo Pantoja va empitjorar, els germans van decidir fer pinya i no van deixar passar Junco a l'habitació. A més, el reporter de Sálvame també va revelar que Junco havia estat avisada molt més tard de l'empitjorament de Bernardo abans del trist final.