Un jutge podria cancel·lar el documental de Rocío Carrasco: «Ha sobrepassat tots els límits»

L'entrevista de Rociíto s'ha tornat en contra seva. Molta gent no confia en ella i exigeixen que Telecinco cancel·li el seu documental

Rocío Carrasco assegura haver patit un linxament públic durant més de vint anys. La filla de la Jurado és una de les grans protagonistes de la premsa rosa. No obstant això, des que Antonio David va començar a vendre els seus secrets al millor postor, va decidir retirar-se dels mitjans de comunicació.

Rociíto ha guardat silenci fins que s'ha sentit amb forces d'explicar la seva veritat. Però, sembla que hi ha molta gent que no confia en ella. Dues dècades de silenci no han estat suficient per netejar la imatge de Rocío. Un personatge que sempre ha estat molt antipàtic amb els periodistes.

La seva actitud ha aconseguit que gran part del públic l'assenyali com a botxí d'Antonio David Flores. Els seus detractors consideren que està abusant del seu poder i ha exiliat el seu exmarit de la televisió d'una forma molt injusta. A més, segons aquest corrent, ha abanderat una lluita que no li correspon.

La filla de 'la més gran' assegura que ha estat una dona maltractada. Vol donar visibilitat al seu testimoni per intentar ajudar a totes les persones que hagin passat pel mateix. No obstant això, hi ha molts líders d'opinió que no consenten aquest atreviment. Un dels més durs ha estat el periodista radiofònic Federico Jiménez Losantos. El locutor està molt molest amb Telecinco i ha mobilitzat als seus oients perquè prenguin mesures al respecte.

«Diuen que ella parla per milers de dones. No, tu parles per tu mateixa i et creurà qui et cregui avui, perquè dius una altra cosa del què dèies ahir. Però, per milers, no parles», sentencia el comunicador. Sembla que les seves paraules han fet efecte i, durant l'entrevista de Rociíto a 'Contar la verdad para seguir viva', les xarxes socials van arrencar una campanya que podria acabar amb ella.

«Està sobrepassant els límits de manera continuada i perillosa»

Milers d'usuaris de Twitter han participat en un moviment que pretén destrossar el documental de Rocío Carrasco. Gràcies a 'Change.org', una plataforma especialitzada en el llançament de propostes, molta gent ha pogut signar perquè Telecinco cancel·li la polèmica docusèrie. Els detractors de Rocío Carrasco pretenen portar els resultats que obtinguin als tribunals. De moment, ja han signat prop de 7.000 persones. 

«És un circ on els jutges de la faràndula fan un espectacle d'una cosa tan greu com la violència de gènere. Només ho fan perquè la protagonista és famosa i els dóna molta audiència», escriuen a 'Change.org'. No seria d'estranyar que el periodista Jiménez Losantos estigui donant suport a aquesta causa. Recordem que, en el seu dia, va exigir des del seu programa que un jutge segrestés el documental de Rocío. Sembla que la filla de la Jurado no l'ha aconseguit convèncer, ja que, recentment, ha tornat a carregar contra ella.

«Tu et representes a tu. Parles per la teva experiència. Milers de dones no cobren dos milions per explicar la seva vida ni fan portades a l''Hola!'. No diguis que cal creure't perquè representes milers de dones», retreu el locutor.

Cada vegada hi ha més gent que desconfia del testimoni de Rociíto i no han dubtat a signar en la iniciativa de 'Change.org'. «Telecinco està sobrepassant els límits de manera continuada i perillosa», diu la proposta. En el cas d'arribar a les 7.500 signatures, el responsable d'aquest moviment, s'ha compromès a posar en mans de la justícia aquestes opinions. Què passaria amb Antonio David si un jutge decideix retirar el documental de Rocío de la televisió?


Comentaris

envia el comentari