Primer pla de Karlos Arguiñano.

Karlos Arguiñano confessa a la seva dona els greus problemes de fa anys

Karlos Arguiñano ja no pot amagar la greu situació a la seva dona

Karlos Arguiñano sap envoltar-se dels seus millors amics. S'ha construït una llarga carrera que l'ha fet conèixer moltes persones, i una de les persones de qui se sent més orgullós és Kristian Pielhoff.

Tots recordem quan cap al 1994 va començar un programa a La 2 sobre bricolatge i jardineria, Bricomanía. El seu presentador era Kristian Pielhoff, un home que va saber guanyar-se l'audiència amb la seva bona feina davant de les càmeres. És curiós que Kristian, encara que té cognom alemany, va néixer a la localitat basca de Zarautz.

El cas és que Pielhoff va veure créixer la seva fama amb el pas dels anys i el 2005 Telecinco va aconseguir els drets d'emissió de l'espai de bricolatge.

Val a dir que aquest es va formar en estudis de tècniques turístiques a la Universitat de Deusto i des que era jove li encanten els idiomes. Parla castellà, euskera, alemany, francès i anglès.

Imatge dels presentadors de 'Bricomanía'.
Kristian Pielhoff, a la dreta, ha explicat els seus greus problemes. | Cedida

 

La seva forma senzilla de fer televisió va fer que el veiéssim durant molts anys al programa que va ser tot un referent en el seu àmbit.

L'amic d'Arguiñano que va patir assetjament i que no treballa des del 2020

Fa un temps, l'amic de Karlos Arguiñano explicava com havia entrat a la televisió. «La meva germana em va dir que hi havia un càsting a prop de casa. I com que veia que jo sempre estava maquinant coses, em va proposar que em presentés», admetia al seu dia.

No va ser una tasca senzilla que el contractessin, ja que va ser un càsting de més de 180 persones. La veritat és que a aquells que van decidir que presentés Bricomanía, no els va fallar el seu sisè sentit. Aquest va saber estar a l'altura del projecte i va enganxar a l'audiència amb la seva passió pel bricolatge i la jardineria.

Fotomuntatge de Kristian Pielhoff i Karlos Arguiñano.
Kristian Pielhoff és molt amic de Karlos Arguiñano. | CatalunyaDiari
 

Però el basc també va patir la part negativa de la fama. «Els primers anys vaig plorar molt quan s'acabaven els programes», va reconèixer fa anys.

Els primers anys va haver de patir una relació amb el seu cap «gairebé d'assetjament, de mobbing i de bullying. Va ser una cosa molt dura, però vaig dir que havia de tirar endavant perquè creia en això i l'empresa també, així que vaig decidir continuar endavant», va confessar.

I és que aquest denunciava que sempre era criticat per aquell cap. «Em deia que no en tenia ni idea i que ho feia malament. Era jove i tenia resistència. Avui hauria agafat el trepant i hauria fet alguna bogeria», ha dit.

Després d'uns anys a Telecinco, cap al 2010 Bricomanía va canviar de cadena. A Antena 3 l'audiència va ser realment baixa i es va acabar emetent els diumenges a Nova. El 21 de juliol del 2019 va complir 1000 programes, però el 2020 Atresmedia va decidir posar fi al programa.

Pielhoff va voler recuperar 'Bricomanía' sense èxit

Malgrat tot, l'amic de Karlos Arguiñano mai no va renegar del mitjà televisiu. «El món de la tele té una cosa que enganxa», revelava a El Español.

Ara molts dels seus seguidors es pregunten què és de Kristian i a què es dedica. El basc viu amb la seva parella i els seus gossos al municipi de Zarautz, com Karlos Arguiñano.

Imatge de Kristian Pielhoff.
Kristian Pielhoff intenta renovar-se sense èxit. | Cedida
 

El motiu d'aquesta bona relació entre tots dos presentadors és que Bricomanía va ser produït per Bainet, la productora d'Arguiñano. I és habitual veure'ls xerrant per algun racó de la localitat costanera on resideixen.

Cal assenyalar que, darrerament, el programa ha ressorgit de les seves cendres i ho ha fet a YouTube. «Es va buscar un nou format i hem fet un petit equip de quatre persones. Estem fent ara petites 'bricomanías', una mica més senzilletes», va explicar aquest a El Español.

El cas és que sembla que les coses no van massa bé pel que fa a aquest nou projecte. Els últims vídeos són refregits de programes antics. I ja no veiem el basc conduint aquest espai de bricolatge.