Primer pla de Miguel Frigenti

Miguel Frigenti accepta que la seva malaltia ha acabat amb tot i fa una advertència

Miguel Frigenti prefereix explicar la veritat per acabar amb els rumors

Miguel Frigenti, una de les joves promeses de Sálvame, s'ha vist obligat  a fer un comunicat per aclarir la seva situació. Ha desaparegut del programa de Jorge Javier Vázquez sense donar explicacions i ha arribat el moment de dir la veritat. Segons ha explicat a les xarxes, pateix una malaltia que ha acabat amb el que més vol: la seva intimitat.

Miguel Frigenti coneix bé com funciona el món del cor i vol que els seus companys el prenguin seriosament. Es nega a parlar de la seva vida perquè li resta prestigi, però no ha tingut cap més remei que fer pública una part de la seva intimitat. Ha confessat al seu compte d'Instagram que està lluitant contra un problema de salut força greu.

Miguel Frigenti, col·laborador de Sálvame, mirant a càmera seriós al plató de GH VIP
Miguel Frigenti ha guanyat molta popularitat a 'Sálvame' i el públic l'aprecia | GTRES

Miguel té per costum deixar els seus assumptes personals fora de la televisió perquè sap que té molts detractors. No vol donar armes als seus rivals, així que intenta ser discret i limitar-se a informar sobre la vida de certs famosos. No obstant això, aquesta privacitat s'ha acabat perquè els seus seguidors estan preocupats per ell i la veritat ha sortit a la llum.

Miguel Frigenti ha publicat una imatge per explicar com han estat les darreres setmanes de la seva vida: ha de ser a l'hospital massa temps. Pateix dolors forts, per tant, ha d'estar medicat i els especialistes li han recomanat repòs. Per sort, la recuperació està anat bé i ha llançat una advertència: no trigarà a tornar als platós.

Frigenti sap que els seus detractors estan aprofitant la seva absència per difondre rumors i ha recordat que abans o després tornarà. Vol reprendre les seves funcions a Sálvame perquè sap que té moltes possibilitats de continuar creixent dins del programa. Cada cop té més popularitat i s'ha guanyat la confiança del públic: tothom creu en la seva informació.

Miguel Frigenti, obligat a donar explicacions

Miguel Frigenti ha explicat el que li passa per evitar que els seus enemics especulin sense raó; prefereix ser ell qui expliqui la veritat. No se sent còmode parlant de la seva vida, però ha fet una excepció perquè sap que les circumstàncies ho requereixen. Continuarà essent igualment discret, encara que s'hagi vist obligat a revelar un dels seus secrets més grans.

Pla general de Miguel Frigenti posant enmig del carrer amb els braços plegats i somrient
Miguel Frigenti té parella, però mai parla d'ell per protegir-lo | GTRES

«Fa tres setmanes vaig tenir molta febre i em van haver d'ingressar per controlar-la, ja que no baixava. Després de diverses proves mèdiques em van dir que el bacteri que m'havia atacat era resistent a gairebé tots els antibiòtics. Per això m'han hagut de tenir ingressat i controlat», ha escrit al seu compte d'Instagram.

Frigenti ha deixat clar que la seva tornada als platós està cada cop més a prop, per tant,  els seus rivals haurien de tenir més cura. «Vaig cada dia a l'hospital de dia per rebre antibiòtics intravenosos, però acabo aviat. Cada dia és un dia menys i ja estic perfectament».

Miguel Frigenti ha traspassat els límits

Miguel ha lluitat molt per guanyar-se un lloc a Telecinco i a poc a poc ha demostrat que té molt de talent. Tot i això, va cometre l'error de participar en un concurs, va traspassar els límits i ja no hi ha marxa enrere. Ha de comprendre que part del públic el veu com a personatge i no com a periodista, que és el que ell vol deixar clar.

Frigenti té informació sobre rostres molt coneguts i té prou formació per opinar sobre els famosos del moment. El problema és que ell també genera interès i això és contraproduent per a la seva carrera perquè ha de donar una imatge més seriosa. Alguns dels seus companys, com ara Gema López, mai no han parlat de temes privats.