Primer pla de Ramón García.

Ramón García emmudeix les seves filles confessant què va passar amb Pilar Soto

Ramón García està molt preocupat per qui va ser la seva companya

Ramón García ha deixat les seves dues filles de pedra després de confessar-los tot el calvari pel qual la seva companya, Pilar Soto, ha hagut de passar. I és que, després de sortir d'un dels programes més mítics de la televisió del nostre país, la vida d'aquesta hostessa ha canviat completament.

L'any 1998 aquesta coneguda presentadora de televisió va fer els seus primers passos a la petita pantalla a la coneguda sèrie juvenil Al salir de clase, on va interpretar una de les protagonistes principals d'aquesta ficció.

Primer pla de Ramón García.
Ramon García no en sabia res | Europa Press

Tot i això, la seva gran oportunitat laboral li va arribar tan sols un any després. Sí, ja que, de la mà de Ramón García, la televisa es va convertir en una de les cares visibles del Grand Prix. Durant els estius del 1999 i el 2000, Pilar va ser l'encarregada d'explicar en què es basaven cadascuna de les proves d'aquest mític concurs amb el presentador.

Després de sortir d'aquest famós format de TVE, aquesta dona d'ara 42 anys va tenir l'oportunitat de continuar treballant dins de la televisió. Però, al contrari del que tothom podria pensar, va haver de pagar un preu molt alt per seguir present a la petita pantalla.

Ramón García s'assabenta de l'infern pel qual ha passat Pilar Soto

Ramón García no tenia ni idea de tot el que ha patit Pilar Soto durant aquests anys. I és que, per a l'hostessa, la seva etapa a la televisió ha estat un autèntic infern.

Després de gairebé deu anys treballant a la televisió, la companya de Ramón va rebre una oferta laboral molt difícil de rebutjar. En 2004, la model es va convertir en una de les concursants oficials de La selva de los famosos, un 'reality' en què José Antonio Canales Rivera es va proclamar vencedor.

Després de mostrar la seva faceta més personal en aquest conegut concurs, la madrilenya va desaparèixer de les nostres vides sense avís previ. Una dècada després, la presentadora de televisió va reaparèixer per explicar el calvari que durant anys havia estat amagant.

Imatge de Ramón García i Pilar Soto al programa Grand Prix
Ramón García s'assabenta dels problemes de salut de Pilar Soto | RTVE

Gràcies a una intensa entrevista a Sálvame Deluxe, Ramón García es va assabentar de tots els problemes als quals la seva companya ha hagut de fer front durant tota la seva carrera professional.

Durant la seva intervenció en aquest programa de Telecinco, la model va confessar que durant tots aquests anys havia hagut de bregar amb dos trastorns de conducta alimentària: l'anorèxia i la bulímia.

«La bulímia va arribar a un estat tan crònic que jo no sabia ni on era. Va coincidir amb la meva participació en La isla de los famosos. Jo estava molt medicada perquè els metges em donaven moltes medicines per controlar-m'ho», va confessar.

A més a més, va compartir que havia tingut diversos problemes d'addicció amb alguns medicaments. «Vaig patir diverses sobredosis, però jo vaig continuar treballant, vaig perdre moltíssim pes», prosseguia el seu relat.

Així doncs, la companya de Ramón García va explicar un dels episodis més foscos de la seva malaltia. I és que, durant un sopar amb amics, la Pilar va agafar un taxi i es va quedar inconscient.

Imatge de Pilar Soto amb un vestit negre i somrient a un photocall
Pilar Soto parla dels seus problemes d'addicció | Europa Press

En arribar a l'hospital, els metges li van assegurar que no hi podien fer res i li van preguntar que si volia trucar a un sacerdot. «En aquell moment no penses res, vaig entrar en pànic», admetia.

«Vaig trucar a qui havia de trucar i, per primera vegada des de la infància, vaig resar. Jo no vaig veure res amb els meus ulls, però amb els ulls de la meva ànima vaig veure Crist a la creu. Aquesta imatge a mi em va impactar de tal manera que el que em va sortir va ser dir: 'perdona'm, senyor'», revelava.

Després d'aquest episodi dur, la seva vida va canviar completament. La madrilenya va decidir apartar-se de les drogues i es va unir a la religió catòlica. Així, l'exhostessa va ingressar al convent de 'Las Clarisas', on la van ajudar amb els seus trastorns d'alimentació.

Finalment, després de la seva recuperació, la presentadora de televisió ha treballat en mitjans catòlics com ara Popular TV i Intereconomía.