Primer pla de Marta Riesco.

Marta Riesco pren una inesperada decisió pel bé dels fills de Rociíto

Marta Riesco desvela els seus nous plans

Marta Riesco no té por. Si alguna cosa caracteritza la parella d'Antonio David Flores és la seva capacitat per seguir endavant malgrat les circumstàncies adverses. Són diverses les vegades que s'ha donat per acabada aquesta reportera famosa.

Des que es va fer públic que Marta mantenia una relació amb Antonio David Flores, encara casat amb Olga Moreno, els focus han estat sobe ella. Lluny d'acovardir-se per aquesta fama sobrevinguda, Marta s'ha mostrat encantada amb ella, tot i ser totalment qüestionada per la seva actitud.

Converteix les crítiques en oportunitats - reien dels seus inicis en el món de la música i ha tret una cançó - i va a totes. Va forçar la situació amb Antonio David, tallant amb ell en directe perquè aquest reaccionés i li demanés tornar. Va aprofitar l'oportunitat per consolidar el seu espai a El Programa de Ana Rosa i per convertir-se en influencer amb el seu Instagram.

També va jugar a la distracció amb la filla del seu xicot, amigues o enemigues, encara no se sap, i va forçar (massa) la màquina amb la suposada trucada de Rociíto. Allí la situació ja se li va descontrolar i va quedar en evidència que o mentia o havia exagerat massa la veritat.

La seva productora va deixar de riure-li les gràcies i el seu paper al Programa de Ana Rosa ha quedat en standby fins que torni Ana Rosa i decideixi què fer. Per si de cas, Marta ja ha pres una decisió que agradarà als fills d'Antonio David Flores.

Marta Riesco pren una decisió que ho pot canviar tot

Marta Riesco ha vist com el seu xicot s'ha quedat literalment sense feina. Expulsat de Telecinco sense previ avís, ha guanyat més de 150.000 euros amb la indemnització pel seu acomiadament.

Tot i això, segueix sense feina i ni les revistes, ni la televisió hi compten, de moment. Ella sap que surt amb un dels personatges més controvertits del moment; també és un dels més astuts.

Antonio David Flores i Marta Riesco
Marta Riesco ha agafat les regnes de la seva vida juntament amb Antonio David Flores | Europa Press

Així doncs, ha vist com el seu xicot ha muntat un canal de 'Youtube' que, malgrat que encara no li és suficient per viure, pot ser una font d'ingressos segura a mitjà termini.

Com que ella també podria tenir problemes a partir del setembre, ja ha començat a diversificar la seva activitat pel que pugui passar.

Així doncs acaba d'estrenar un espai propi al seu compte d'Instagram, on ja passa dels 150.000 seguidors. Es diu El columpio de Marta i pretén ser un espai d'entrevistes des de la terrassa del pis.

El primer convidat amb qui ha comptat és Nicolás Gutiérrez, compositor de la seva cançó 'No tengas miedo'. Marta ja ha assenyalat que vol que passin diferents convidats per la seva terrassa, on ha renovat les plantes i ha decorat per a l'ocasió.

Marta vol explicar la seva veritat «sense censura»

Marta insisteix que continuarà a Telecinco, però no està  clar que això passi. Per això, cal obrir-se pas. Fa uns dies, anunciava també que començava un llibre autobiogràfic.

Hi vol explicar la seva experiència durant aquests últims i frenètics mesos. Es dirà 'Sin miedo' i el defineix com «una cosa molt personal en què fa temps que penso, sobretot després de tot el que ha passat durant els últims mesos. Vull ser jo la que, sense censura, expliqui la seva història».

Marta està encantada que s'hagin conegut i és la que creu més en les seves possibilitats. Antonio David s'ha situat en un discret segon pla i ja deixa que sigui ella qui porti el control de l'exposició pública de la parella.

Rocío i David Flores respiren alleujats davant d'aquests nous reptes professionals de la seva madrastra. Si finalment s'acaba allunyant de la tele, com s'ha vist obligat a fer Antonio David, la pressió familiar baixa notablement.