Foto de Karmele Marchante.

Karmele Marchante confessa el que va fer el seu pare amb una pistola

Karmele deixa sense paraules els seus després de confessar-ho

Karmele Marchante ha tornat a fer parlar molt després d'oferir una entrevista per a El Periódico, on carrega contra gairebé tothom i on explica un capítol molt dur que va viure quan era jove.

Amb tot, la mítica excol·laboradora de Sálvame va revelar un episodi molt dur del que ja va ha parlat alguna vegada. Un assumpte pel qual ha estat preguntada, relacionat amb el seu pare, en una entrevista que, sens dubte, farà parlar molt.

La veritat és que Karmele Marchante està d'actualitat després que hagi presentat aquest dimecres les seves memòries, que porten per nom No me callo.

Aquesta periodista de 76 anys destapa totes les seves vivències personals en més de 50 anys de carrera professional, tant a mitjans escrits com audiovisuals.

Karmele deixa tothom sense paraules després de confessar això del seu pare

Preguntada pel títol d'aquest nou llibre, la gran enemiga de Sálvame aclareix que no es refereix a aquella històrica picabaralla a Tómbola amb Mariñas. «És un títol que em va donar un amic meu que és guionista. A més, prefereixo no parlar de Mariñas», ha dit.

Foto de Karmele Marchante.
Karmele Marchante ha parlat del maltractament que va patir de petita. | GTRES
 

Els motius que l'han conduït a escriure aquestes memòries són aquests. «Ho he escrit, en primer lloc, perquè m'ho van proposar. I, sobretot, perquè volia reivindicar la meva persona davant del personatge creat per la televisió nefasta, la del cor».

En un moment donat, Karmele parla de la seva infància i de com de malament ho va passar quan era una nena, tot i que, això sí, la seva àvia va ser un pilar per a ella. «Vaig passar els 12 primers anys de la meva vida amb la meva àvia. Ella va ser la matriarca de la família, l'emprenedora, la llesta, la que va fer avançar tots els seus negocis, un mirall per a mi».

Karmele escriu les seves memòries i tots posen l'èmfasi a l'episodi de la pistola

Pel que fa al seu pare, a qui no podia ni veure, Karmele no té pèls a la llengua a l'hora de criticar-lo. «Amb ell sempre em vaig portar molt malament. Hi ha una frase que me la vaig copiar d'Angelica Huston, que deia que sempre havia batallat contra el seu pare i el seu cos. Doncs jo igual».

El moment més delicat de l'entrevista ha estat quan li han preguntat per l'episodi de la pistola que va agafar el seu pare, apuntant contra ella. «Va ser dur, però també un alliberament, perquè a continuació vaig marxar del domicili familiar i ja vaig fer vida independent total, tant professional com econòmica».

Karmele Marchante
Karmele Marchante deixa tothom sense paraules. | GTRES
 

A les seves memòries, deixa clar que de vegades li pegava si la sentia parlar en català. «El meu pare, que es va criar a Salamanca, portava molt malament això del català. Una cosa que no vaig entendre mai, perquè es va casar amb una catalana», exposa la periodista del cor nascuda a Tortosa.

«És una pena que el que vegi sigui aquesta porqueria»

Sobre Sálvame, un programa del qual ha parlat molt diverses vegades després de la seva sortida fa anys, opina així. «Em fa pena perquè l'Espanya profunda, que és la que ho veu, hauria d'estar motivada per veure una altra classe d'entreteniment televisiu. És una pena que el que vegi sigui aquesta porqueria», ha lamentat.

D'altra banda, parlant de política, sent ella tota una activista en la lluita pel feminisme, té molt clar qui votarà en el futur. «M'encanta Yolanda Díaz i penso votar-la. M'agradaria que ella fos la pròxima presidenta, primer, perquè és estupenda i, segon, perquè és una dona. Em fa pena l'actitud de Pablo Iglesias amb ella, i l'esquerra s'hauria d'unir per poder sortir», ha sentenciat.