Gerard Piqué i Shakira

Piqué i Shakira fan oficial l'acord: els seus fills saben que no hi ha marxa enrere

L'exparella signa de forma oficial l'acord per la custòdia dels seus fills

Ja és oficial. Sembla que per fi els conflictes legals entre Shakira i Gerard Piqué han arribat a la seva fi. I és que l'exparella ja ha signat l'acord per la custòdia dels seus fills després de la seva separació el mes de juny passat, i després d'uns mesos plens de reunions i de molta tensió.

De fet, algunes de les clàusules d'aquest acord ja s'havien avançat als mitjans de comunicació fa uns mesos, quan vam saber que la colombiana volia marxar a viure a Miami amb els seus fills. Tanmateix, el 8 de novembre tots dos llançaven un comunicat conjunt on feien saber als seus seguidors que havien arribat finalment a una entesa.

D'aquesta manera, sembla que, ara ja sí, Milan i Sasha tenen els dies comptats a Barcelona.

Imatge de Gerard Piqué amb Shakira.
Gerard Piqué i Shakira fan oficial finalment l'acord. | EP

La nova vida de Shakira a Miami

El que més va cridar l'atenció inicialment sobre aquest acord pel que fa a la custòdia dels dos petits és la intenció de la cantant d'endur-se'ls a viure a Miami, als Estats Units.

I és que en aquest país, Shakira compta amb una casa que va adquirir l'any 2001 en què pretén escapar-se de la pressió mediàtica constant que viu aquí. Una mansió de 750 m² amb vistes al mar i amb sis dormitoris, set banys i un gran jardí.

I ara el fet d'anar-se'n a viure a aquesta casa és més a prop que mai. Després de signar de forma oficial l'acord i de presentar el document als jutjats de Barcelona, només els queda un últim procediment, com recull ¡Hola!: cal que un jutge dels Estats Units ho ratifiqui.

Quan tot això estigui en ordre, finalment l'artista podrà marxar a Miami, on té la intenció de començar una nova vida, una cosa que no podia fer aquí. I és que vol que els seus fills, i també ella mateixa, trobin la tranquil·litat que no tenen ara a Barcelona, on no deixen de sentir comentaris i notícies sobre els seus pares a l'escola.

L'acord que ja és oficial

No obstant això, l'exblaugrana continuarà molt present a la vida de Milan i Sasha, com ho ha estat fins ara. L'acord explicita que Piqué podrà estar deu dies al mes amb els nens i se'ls podrà endur pels Estats Units, a Catalunya o a qualsevol altra part del món. Pel que fa a les vacances marcades pel calendari escolar americà, l'esportista també podrà gaudir de la seva companyia.

Tanmateix, a les vacances d'estiu tots dos es repartiran el temps que passaran amb ells, però Gerard Piqué sembla que gaudirà de més temps que la de Barranquilla en aquest període.

D'aquesta manera, l'exparella finalment podrà deixar enrere tots aquests mesos de tensió per donar pas a una nova etapa de les seves vides, lluny l'un de l'altre, però units pels dos fills que tenen en comú.