Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
José Luis Gil a un 'photocall'

José Luis Gil té un accident en plena recuperació

José Luis Gil està passant un moment delicat

José Luis Gil, l'actor més estimat de La que se avecina, fa massa temps que és al centre de totes les mirades per una notícia desagradable. Fa més d'un any que es va allunyar de la vida pública perquè va tenir un infart cerebral i necessita estar tranquil. Es recupera favorablement perquè és a les millors mans i perquè és valent i lluitador.

José Luis Gil ha rebut el que ha aconseguit al llarg de la seva carrera: l'afecte de públic i el respecte de la seva professió. Per això l'última cosa que se'n coneix ha alarmat tant: ha tingut un accident i la seva filla ho ha explicat tot. Ha caigut i s'ha fracturat un braç, la seva salut ha empitjorat per aquest sotrac, però la situació està controlada.

José Luis Gil ha caigut i l'han enguixat
José Luis Gil ha caigut i l'han enguixat | INSTAGRAM: @IRENEGILMONT

José Luis sempre ha estat molt reservat, per això es coneixen tan pocs detalls sobre la vida privada. Però la seva filla sap que és un rostre força admirat i comparteix certes dades per tranquil·litzar els seus seguidors. Cada cop hi ha més nerviosisme, més des que ha sortit publicat l'incident que empitjorarà el procés de recuperació.

José Luis ha posat a les xarxes socials amb un braç enguixat i la foto ha corregut com la pólvora perquè és molt impactant. La bona part és que tot està en ordre i que els metges han trobat una bona solució. Haurà de guardar repòs i continuar amb el tractament que us havien receptat per a l'ictus que va patir.

José Luis Gil, acompanyat de la seva filla en tot moment

José Luis fa un temps que no concedeix entrevistes i tot fa pensar que estarà en silenci una bona temporada. Ara l'important és que es recuperi i que torni a ser el que va ser, cosa que cada cop és més a prop. La seva filla, que s'està encarregant de totes les seves cures, ha explicat el que està passant a les xarxes socials.

«Hem tingut una sotragada al camí, celebrem el Dia de l'Almudena amb una ensopegada i trencament de petit. Ara energia no n'hi falta, ha continuat rehabilitant i sortint a prendre el seu cafetet», escriu el familiar. Els seguidors de l'artista s'han llançat a Twitter i Instagram per plagar les plataformes de comentaris de suport, afecte i amor.

Gil juga un paper fonamental a La que se avecina, no és un simple protagonista: és l'essència de la sèrie. Alberto Caballero, el director, assegura que no haurien fet una nova temporada si haguessin sabut què passaria. Creien que podien comptar amb ell, ja tenien el contracte, però va patir un ictus i tot va canviar de sobte.

L'actor pot estar tranquil: s'està informant de tot des del màxim respecte. Hi ha molt interès per saber com evoluciona, per això la seva família parli amb la premsa. Molts mitjans han destacat l'educació i l'elegància dels Gil en aquest tema.