Foto oficial de Katerina Safarova a 'Supervivientes'

Katerina revela si té un xicot secret i què sent per Manuel Cortés

Entre Katerina i Manuel Cortés hi va haver alguna cosa durant la seva convivència a 'Supervivientes'

Katerina va ser una de les primeres concursants eliminades de 'Supervivientes'. Però, fins que se'n va anar va donar joc protagonitzant més d'una discussió. Tot i això, el que més li va fer tenir protagonisme va ser el seu acostament amb Manuel Cortés.

Ell ara ha tornat a Espanya, ja que ha hagut d'abandonar el 'reality' per un problema de salut, i la trobada entre tots dos es produirà ben aviat. Aleshores, segurament, parlaran del que tenen i fins i tot de si es donaran una oportunitat com a parella. Mentre aquest moment arriba, la russa ja ha deixat clar què sent per ell i fins i tot si té parella, com s'insinuava.

 

Katerina ha parlat davant de l'arribada de Manuel Cortés

Manuel Cortés va viure moments molt especials amb la noia durant el concurs. Van tenir 'roneo', van dormir un al costat de l'altre i fins i tot sembla que hi va haver algun petó. Tot sense passar per alt que alguns concursants van revelar que abans de començar l'edició ja van tenir més que paraules a l'hotel.

Sigui com sigui, quan ella va ser expulsada, Manuel es va quedar molt trist perquè els seus camins prenien, almenys temporalment, camins oposats.

Manuel Cortés i Katerina Safarova dormint molt junts a 'Supervivientes 2023'
Manuel Cortés i Katerina van estar molt a prop durant el concurs | Mediaset

Durant aquest temps, la noia sembla que no ha perdut el temps, segons els rumors. I és que s'ha insinuat que ha tingut algun acostament amb el seu exxicot, Carles Aleñá. És més, fins i tot s'ha especulat que podria haver tingut 'darrere' Carlos Alcaraz i Yulen Pereira.

Ara que Manuel ja és a Espanya, hauran de parlar i ella li haurà de donar les explicacions oportunes. És clar, perquè cal no oblidar que ell va arribar a manifestar a l'illa: «Tenim plans i em va dir que m'estaria donant suport. Si és amb una altra persona, m'ha mentit».

Però, abans que aquest retrobament es produeixi, Katerina ha decidit explicar la veritat sobre la seva situació sentimental, de la qual s'ha parlat tant. Així, li ha confessat a un reporter de 'Supervivientes' que de parella secreta res de res. Exactament, ha dit: «No estic amb ningú, ni estic coneixent ningú, no tinc parella». Això sí, ha reconegut obertament que «jo sempre lligo molt».

Captura de 'Supervivientes' amb la Katerina Safarova desprès de l'expulsió
Katerina ha confessat la seva situació sentimental i ha parlat de Manuel Cortés | Mediaset

En aquesta conversa se li ha preguntat directament si estava esperant Manuel. La resposta no ha pogut ser més evasiva: «En quin sentit? Asseguda a casa meva no estic esperant ningú. Quan arribi, ja ho veurem».

Manuel Cortés i l'última hora sobre el seu estat de salut

Manuel Cortés haurà d'esperar una mica per poder veure Katerina, ja que ara està ingressat. Tan aviat com va arribar a Espanya el van portar a l'hospital per tractar la seva anèmia i la seva acumulació de femta al còlon. Així, des d'una habitació del centre sanitari ha explicat als espectadors de 'Supervivientes' com es troba.

Manuel ha explicat en directe que «em trobo millor. M'emociona molt veure els vídeos, però m'he proposat no plorar més. És molt injust el que m'està tocant viure».

«El somni de ser un supervivent nat sempre l'he tingut i quan em veieu en persona, que espero que sigui el més aviat possible, entendreu moltes coses. Em queda un sabor agredolç»

.

Manuel Cortés Bollo en directe a 'Supervivientes' des de l'hospital
Manuel Cortés està ingressat en aquests moments | Mediaset

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Cortés ha vist que el seu discurs ha estat interromput per Carlos Sobera. Aquest li ha dit: «El que és important és la teva salut, que et recuperis, que puguis tornar a la teva vida normal. I no que per quedar-te dos dies més et pugui passar després una cosa greu».

«Tot això ho hem evitat i ningú  posarà en dubte el teu concurs ni la teva participació a 'Supervivientes' absolutament meravellosa. No se't pot posar ni un sol però i,  a més, has fet una evolució molt positiva», concloïa.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp! Planifica rentadores, cuina i planxades!