Imatge d'un primer pla de Julia Otero a Onda Cero.

Julia Otero lamenta la mort d'una persona molt estimada: «Li tenia molt de carinyo»

Otero ha explicat que portaven els fills al mateix col·legi i que van tenir una «bona amistat»

Lluís Llongueras va ser tot un referent. El concepte estilista es va emprar gràcies a ell. El millor perruquer del món va morir el passat dilluns amb 87 anys. Llongueras deixa un llegat inesborrable, el llegat d'un home que va voler fer sempre el que va voler i el llegat d'una ànima completament lliure. 

Potser per això, han estat molts els qui han lloat la figura de l'estilista d'Esparreguera després de la seva mort. Una d'aquestes ha estat Julia Otero. La periodista ha explicat que tenia «molta relació» amb un Llongueras a qui va conèixer perquè portava els nens a la mateixa escola que la periodista. 

«Li tenia molt de carinyo i teniem molt bona relació. Ell tenia una segona família, amb nens molt petits i els va portar a l'escola on anava la meva família. Així que ens coneixíem i teníem una bona relació», ha dit Otero entrevistada a 'Más vale tarde', a La Sexta. 

Imatge frontal del perruquer Lluís Llongueras
Llongueras va morir el passat dilluns amb 87 anys.  | GTRES

«Llongueras era un tipus molt valent»

«Li tenia un respecte enorme, li tenia molt de carinyo i lamento enormament la seva mort», ha dit Otero mentre recordava: «Era un tipus molt valent, amb molta empenta. Un tipus diferent, que va crear un estil. Va crear una forma diferent de veure socialment el perruquer. Ell va crear el concepte: estilista». 

«Una abraçada molt forta a les seves famílies. I la meva màxima consideració per al Lluís», ha sentenciat Otero. 

Finalment, preguntada per si el mític pentinat que la periodista va dur durant els 80 era ideat per Llongueras —Otero va dur durant els anys 80 una permanent molt estrident que es deia que era obra de Llongueras—, Otero ha estat clara. «No, ell no va ser l'inventor dels meus cabells de punta. Durant els 80. Ell va arribar a dir-ho, però no és així. De cap manera». 

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!