Keanu Reeves

L'actor Keanu Reeves visita el circuit de Calafat, a l'Ametlla de Mar

L'actor ha estat amb el pilot Damian Jigalov, al qual pratocina a través de l'empresa ARCH Motorcycles

L'actor Keanu Reeves ha visitat les Terres de l'Ebre aquest dimarts, 1 d'octubre. L'estrella de Hollywood s'ha deixat veure pel circuit de Calafat a l'Ametlla de Mar, així com per un dels restaurants del municipi del Baix Ebre per provar la gastronomia local. 

De 'Matrix' a les Terres de l'Ebre

Keanu Reeves, conegut pel seu paper de 'Neo' al film 'Matrix', ha estat per terres ebrenques acompanyant al jove pilot americà Damian Jigalov, segons explica Ebredigital.cat. L'actor canadenc té un vincle especial amb el jove pilot, ja que a través de l'empresa ARCH Motorcycles patrocina el seu equip, el Dynavolt Intact GP. 

Keanu Reeves
L'actor ha fet una petita estada a les Terres de l'Ebre | Instagram

 

Aquesta empresa, ARCH Mototorcycles, amb seu a Los Angeles, ha estat cofundada per Keanu Reeves i es dedica a la fabricació de motos personalitzades. L'estrella del cinema és un gran apassionat del món del motociclisme i ha aprofitat la seva estada a Calafat per rodar amb la motocicleta pel circuit i vibrar sobre les dues rodes.

Degusta la cuina de l'Ametlla de Mar

Aprofitant la visita a les Terres de l'Ebre i, concretament, a l'Ametlla de Mar, Keanu Reeves ha visitat un restaurant ben a prop del port del municipi ebrenc, 'El Molí dels Avis', per degustar la gastronomia del municipi.

molí dels avis amb keanu reeves
Keanu Reeves ha degustat la cuina del Restaurant Molí dels Avis | El Molí dels Avis