Kiko Hernández al plató de 'Sálvame'

Kiko Hernández no es mossega la llengua i carrega contra Antonio David: «Mira...»

El col·laborador ha reaccionat així en veure unes imatges del seu antic company de treball

Durant molt de temps, Kiko Hernández ha estat company de treball d'Antonio David Flores, amb qui ha compartit interminables hores de plató. Però, malgrat això, ara ha deixat palès que no tornaria a seure al seu costat, és més, ni tan sols tornaria a parlar amb ell ni vol tenir cap mena de relació. D'aquesta manera, ho ha manifestat públicament després d'haver vist els episodis de la sèrie-documental de Rocío Carrasco diumenge passat.

En aquesta, la filla de Rocío Jurado ha explicat els presumptes maltractaments que va rebre per part del seu exmarit, i també la manera sobre com li va fer la vida impossible. Tot això, unit a les proves, els muntatges i les mentides de Flores que es van mostrar en els corresponents episodis, ha impactat de tal manera a Hernández que, fins i tot, després de veure-ho tot va carregar durament contra el qual va ser el seu company a 'Sálvame'.

La moral d'Antonio David

A través de vídeos i documents que van mostrar-se en els dos capítols de la docu-sèrie, van sortir a la llum les argúcies d'Antonio David Flores, ja que es va demostrar que mitjançant informacions falses havia fet un pacte amb un paparazzi per deixar en molt mal lloc públicament a Rocío. Per aquest motiu va començar a anar narrant de plató en plató les suposades infidelitats d'ella, les quals no existien i que ell va exposar mentint i contradient-se a si mateix. És més, es va mostrar una acta notarial d'una treballadora de la casa de Rocío Jurado on desmentia a l'exguàrdia civil. Acta on a més exposava que Flores li havia ofert treball i diners si donava suport a la seva versió.

La reacció de Kiko Hernández

Una vegada van destapar-se els 'tripijocs' d'Antonio David, el programa va voler mostrar les reaccions dels col·laboradors que estaven al plató. Davant aquests, Belén Esteban va exposar: «Jo estic molt sorpresa. És que Rocío ho explica, surten les revistes de l'època, surten documents dels quals no teníem ni idea, com Antonio David prepara tot... Sincerament, quina por! (...) Jo escolto Rocío i és que me la crec al 100%». No obstant això, el que va ser més contundent i dur amb Flores va ser Kiko Hernández, qui en veure totes les informacions i proves abocades a la sèrie, no va dubtar a dir: «La setmana passada deia que tenia ganes de vomitar. Avui vomito ja, però amb bilis».

A això va afegir: «Jo no sé si som conscients de tot el que hem vist. Segons ha explicat Rocío, el relat d'una ment molt malalta (...) Pel que hem vist fins avui, he vist més de vint amenaces d'Antonio David: 'Et cagaràs', 'Ja veuràs', 'Si vols guerra, la tindràs'...». Així mateix, va aprofitar la seva intervenció per llançar un missatge als que segueixen defensant Flores: «Per a tota aquesta gent que dona suport a Antonio David Flores, que aguantin això no vint anys, una setmana. A veure si són capaços i en silenci».

Hernández més dur que mai

A més de tot l'exposat, Kiko Hernández va anar relatant els xantatges, les mentides i la connivència de Flores amb la premsa i, després d'això, va afegir: «Aquest senyor que s'ha omplert la boca de dir que mai s'havia ficat amb Rocío Carrasco pels seus fills, s'asseu en un plató de televisió, quan no ha passat ni un mes de la separació, per dir que és el segon plat, el tercer plat... cridant puta a la mare dels seus fills a 'Tómbola'». En aquest punt, visiblement enfadat, el col·laborador va dir: «M'imagino que els seus fills o la seva filla, que té 25 anys, ho haurà pogut veure. El seu pare cridant puta a Rocío Carrasco».