Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Kiko Hernández y Mila Ximénez en 'Sálvame'

Kiko Hernández pateix un aparatós accident mentre viatjava amb el seu cotxe

El col·laborador viatjava acompanyat de les seves dues filles
Kiko Hernández i Mila Ximénez a 'Sálvame'
El col·laborador feia dies que no apareixia a la televisió | Telecinco

Lydia Lozanocomençava avui 'Sálvame' saludant aKiko Hernández i preguntant-li per la seva absència en el programa durant els últims dies. El col·laborador ha agraït la preocupació de la seva companya i ha volgut calmar els ànims explicant el veritable motiu de la seva desaparició televisiva.

Algunes veus apuntaven que potser el tertulià s'havia pres uns dies de vacances perquè s'havia quedat molt tocat després de saber la notícia sobre el càncer que li havien diagnosticat a la seva amiga i també col·laboradora del programa, Mila Ximénez.  Finalment, el motiu que ha allunyat al col·laborador del seu lloc de treball ha estat un succés ben diferent.

Kiko va patir un accident amb el cotxe

Kiko Hernández explicava emocionat que fa uns dies viatjava amb les seves dues filles al cotxe quan van decidir fer una parada en un restaurant de menjar ràpid per recollir productes per emportar. Segons ha explicat, en aquest carril que voreja el restaurant va topar amb un petit mur que no va aconseguir veure a causa de l'altura del seu cotxe i va impactar frontalment sense poder fer res per aturar el cop.

El col·laborador narrava que immediatament es va girar per veure com es trobaven les seves filles, que viatjaven en els seients del darrere. Aquestes mostraven una actitud de divertida, demanant-li fins i tot que ho tornés a fer, pensant-se que es tractava d'un joc o d'una broma. Per la seva banda, el tertulià va patir un gran ensurt però afortunadament cap d'ells va haver de lamentar cap lesió.

L'accident va destrossar completament el cotxe de Kiko Hernández

Lydia Lozano  li preguntava al seu company per  com havia quedat el seu cotxe i aquest responia que havia quedat destrossat i que ara estava esperant que li donessin un altre, ja que es tractava d'un cotxe de rènting.

Finalment, Kiko Hernández ha confessat que el que més el va preocupar va ser que en el moment de l'accident hi havia  diverses persones fent fotos al lloc dels fets  amb els seus mòbils, i li aterria pensar que aquestes imatges poguessin sortir a la llum.