Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
María Teresa Campos, Alejandra Rubio, Terelu y Carmen Borrego en el aniversario de la matriarca

Les dues membres del 'clan Campos' que no es parlen

La tensió entre elles ve de setmanes enrere

María Teresa Campos, Alejandra Rubio, Terelu i Carmen Borrego en l'aniversari de la matriarca
La tensió entre dues de les Campos desestabilitza el clan. | Catalunya Diari

El 'clan Campos' té una greu disputa oberta. I és que els últims desencontres en un plató de televisió han demostrat un gran distanciament entre dos dels seus membres: Alejandra Rubio i Carmen Borrego. Tant és així, que la revista 'Semana' explica que haurien estat diversos dies sense parlar-se.

Conflicte obert entre tia i neboda

El conflicte entre tia i neboda va començar fa unes setmanes, quan la filla de María Teresa Campos va tornar a trepitjar el plató de 'Sábado Deluxe'. Borrego va fer més per reconciliar-se amb els seus excompanys que per defensar a la seva germana Terelu i això no va agradar a Alejandra Rubio. «M'hauria agradat que li haguessis preguntat als col·laboradors perquè han tractat malament a la meva mare, quan ella no els ha fet res», li recriminava a l'endemà a 'Viva la vida'. La resposta de Carmen Borrego va ser no donar-li importància, que no anava a entrar en guerres per qüestions que són cosa de la joventut d'Alejandra.

Però tot no va acabar aquí. Dies després tornarien a tenir una topada en directe. Aquesta vegada a causa d'un entrepà. Concretament,  Alejandra Rubio  no va dubtar a ridiculitzar la seva tia quan aquesta negava que no li agrada menjar entrepans de cansalades. Davant d'aquests fets Emma García li preguntava: «Què et passa amb la teva tia? ¿Li estàs tornant per la seva opinió sobre Tassio?». La jove responia: «Porta vacil·lant-me des que és aquí i vull tornar-li». Carmen Borrego no va saber encaixar els atacs de la seva neboda i va abandonar el plató de 'Viva la vida' entre llàgrimes. Fonts de l'entorn de la família Campos confirmen que la seva relació els últims dies ha estat més que tensa.

Dues actituds ben diferents

Una, Carmen Borrego, no entén l'actitud de la jove i no està disposada a aguantar més menyspreus com aquest. El dia del darrer desencontre van arribar a anar-se'n de les instal·lacions de Telecinco sense acomiadar-se. L'altra,  Alejandra Rubio, continua defensant que la seva tia no ha fet prou per donar suport a la seva mare, Terelu Campos. I encara que li pugui fer mal a Carmen Borrego, no té cap intenció de deixar de dir el que pensa. Són dues maneres d'afrontar el pas per televisió. La de Carmen Borrego, una persona amb molta experiència que sap quan parlar i quan callar per no ferir a un ésser estimat.

I la d'Alejandra Rubio, una jove sense gran trajectòria i que no es talla davant les càmeres. Tant, que no dubta a riure bromes com la que Diego Raval va fer de la seva tia dissabte passat. Tan poc adequada va ser la situació que Emma García va haver de dir-li: «Alejandra, no riguis de la teva tia». Caldrà veure com evoluciona la relació entre les dues. Persones de l'entorn del clan diuen que està tot solucionat, però realment no sabem si és creïble en veure l'actitud de la jove.