Kiko Hernández arruina les vacances de Lydia Lozano revelant la seva destinació

El col·laborador de 'Sálvame' ha deixat anar que Lydia Lozano ha escollit la ciutat de Nova York com a destinació per a les seves vacances
Kiko Hernández ha revelat el la ciutat a on viatjarà Lydia Lozano durant les seves vacances
Kiko Hernández ha revelat el la ciutat a on viatjarà Lydia Lozano durant les seves vacances | TELECINCO

A ‘Sálvame’ és impossible guardar qualsevol secret, i els col·laboradors del programa ja estan avesats a haver d’airejar la seva vida privada i no poder deixar al marge del programa cap faceta íntima, ja que per molt que intentin guardar secrets, algun company sempre acaba revelant el que no devia. Això és precisament el què li ha passat a Lydia Lozano, a qui Kiko Hernández li ha espatllat en certa manera les seves vacances en revelar la seva destinació: Nova York.

 

Lydia Lozano sembla que ja està acostumada a ser el blanc de totes les bromes i a bregar amb tota mena de revelacions, tant és així que s’ha pres amb filosofia que el seu company de programa hagi fet pública la seva destinació estival, possibilitant que s’alteri la tranquil·litat que la periodista tant desitja durant les seves vacances.

Kiko Hernández xafardejava els missatges de Lydia

Lydia Lozano ha escollit Nova York per a viatjar-hi durant les seves vacances
Lydia Lozano ha escollit Nova York per a viatjar-hi durant les seves vacances | TELECINCO

 

Tot començava quan Kiko Hernández deixava anar, mentre estava al costat de Lydia Lozano, que sabia on passaria les vacances la seva companya, confessant que l'havia vist escriure la seva destinació estival mitjançant un missatge de mòbil, el qual ell havia espiat des del seu costat. A continuació, i malgrat assegurar que no delataria a la seva companya, es posava a taral·lejar la coneguda cançó ‘New York, New York’, revelant la resposta a l’enigma. 

 

La presentadora Carlota Corredera afirmava el més evident: «T’acaben de rebentar les teves vacances». Acostumada com està Lydia Lozano a aquesta mena de bromes, es va prendre el tema amb humor: «Estar al costat de Kiko és com tenir un dron», afirmava la periodista resignada.

 

Anabel Pantoja sorpresa amb la destinació de Lydia Lozano
Anabel Pantoja sorpresa amb la destinació de Lydia Lozano | TELECINCO

 

L’assumpte no acabava aquí però, ja que hi va haver una altra col·laboradora ofesa amb la ciutat escollida per a les vacances de Lydia Lozano, ja que, segons va confessar Anabel Pantoja, aquesta li havia dit un altre lloc, així que Anabel li va esbufegar a la col·laboradora: «No confies en mi?».

També et pot interessar...

 

 


Comentaris

envia el comentari