Olvido Hormigos denúncia públicament la suplantació de la seva identitat a Twitter

Olvido Hormigos denuncia que li han suplantat la identitat a Twitter

L'expolítica ha avisat que denunciarà a qui l'estigui suplantant si no para de publicar imatges seves

Després d’un temps desapareguda del focus mediàtic, Olvido Hormigos torna a estar d’actualitat després que hagi denunciat públicament que li han suplantat la seva identitat a Twitter, en una compta creada amb el seu nom en la qual un usuari està publicant missatges del tot estranys amb fotografies d’ella.

A finals de juliol, la compta que suplanta a Homigos publicava el següent missatge: «Havia publicat aquesta fotografia i la vaig esborrar perquè algú em va dir «vella ridícula» per vestir així amb 49 anys,  però, sabeu què? No m’importa que em critiquin, d’ara endavant compartiré el que em doni la gana, bon dia a tothom».

 

Olvido deixa clar que ella no és la propietària d'aquesta compta

El passat 1 d’agost, la ‘falsa’ Olvido tornava a compartir una nova publicació del tot enigmàtica: «Vaig anar a un casament i una nena de 6 anys em va demanar que em fes una fotografia amb ella, i me la vaig fer. Després va tornar i em va preguntar si era la Vídua Negra (Scarlett Johansson). Li vaig fer una abraçada i li vaig agrair l’afalac».

Amb aquestes imatges i publicacions, i sent conscient que han suplantat la seva identitat, Olvido Hormigos ha decidit pronunciar-se al respecte i confirmar que ella no té res a veure amb aquest perfil, i dirigint-se a aquesta persona, l’ha avisat: «Si segueix publicant, denunciaré».

També et pot interessar...