Matthew Perry

La solitària vida de l'actor que interpretava 'Chandler' a 'Friends'

Matthew Perry viu sol en una habitació d'hotel, d'on només surt per anar al metge

La vida de Matthew Perry, 'Chandler' a la sèrie 'Friends', transcorre entre una habitació d'hotel, cigarrets i l'hospital. Així ho ha desvetllat el mitjà nord-americà, 'Radar Online', que assegura que l'actor paga 7.000€ nit per l'habitació d'on gairebé no surt. Allotjat a l'hotel Big Apple de Nova York, l'actor travessa un altre episodi personal complicat.

Des que l'any passat va ser operat d'una perforació gastrointestinal, la seva vida ha fet un gir de 180 graus. Malgrat assistir a rehabilitació, l'actor continua amb els mals hàbits que el van portar a l'alcoholisme i la drogoaddicció quan encara s'emetia la famosa sitcom. I és que, segons un treballador de l'hotel, a Perry «no li agrada que el molestin i va a zones on només es permeten persones autoritzades. També demana diverses begudes fortes».

Només surt de l'habitació de l'hotel per fumar o anar al metge

A més, es veu que l'actor no abandona la seva habitació particular si no és per sortit a fumar o acudir a una visita mèdica i que les úniques persones que veu freqüentment són els cambrers del bar. Un altre empleat assegura que «ha estat aquí tant de temps que ja ha comprat la seva pròpia televisió gegant per l'habitació». Paral·lelament, Perry ha venut la seva casa de Los Ángeles per un valor de 31 milions d'euros.

Cartell de la sèrie Friends amb Matthew Perry i Jenifer Aniston a l'esquerra
Cartell de la sèrie Friends amb Matthew Perry i Jenifer Aniston a l'esquerra | Cedida

El mateix actor va haver d'enfrontar-se, en el passat, a problemes d'addicció que la fama li va provocar, assegura: «Des de fora podia semblar que ho tenia tot, però va ser un temps en què em sentia molt sol perquè patia alcoholisme». Progressivament, l'actor es va enganxar també a la metadona i amfetamines, encara que actualment se suposa que ha superat les addiccions.

Tanmateix, els treballadors de l'hotel afirmen que Perry està molt desmillorat i que els hostes no el reconeixen: «És un desastre comparat amb allò que la gent recorda». El mateix hotel assegura haver intentat contactar amb Jenifer Aniston, 'Rachel Green' a la ficció, i que no va funcionar.

També et pot interessar...