Primer pla de Kiko Hernández amb els ulls plorosos

Kiko Hernández es queda en blanc després d'un deute de milions d'euros

Kiko Hernández aclareix què passa amb uns diners que li reclamen

Kiko Hernández està acostumat a parlar dels famosos diàriament. Però de vegades, també es veu obligat a donar explicacions sobre el que passa a la seva vida. I és que moltes vegades el seu nom també es veu tacat per la polèmica.

En els darrers temps han sorgit una sèrie d'informacions que l'han fet intervenir. El vinculaven amb uns suposats deutes milionaris. Però, pel que sembla, aquests problemes econòmics afectarien altres persones que duien el mateix nom.

Malgrat que al món de la televisió se'l coneix com a Kiko Hernández, són molts els que comparteixen tant el seu nom com els seus cognoms. Alguns d'ells, curiosament, arrosseguen importants deutes i certs mitjans se'ls han atribuït al col·laborador de Sálvame.

Kiko Hernández en el seu retorn a 'Sálvame'
Kiko ha hagut de donar explicacions sobre els seus comptes | Mediaset

Això l'ha portat a viure un autèntic malson, principalment perquè és un fet totalment aliè a ell. Això, però, l'ha acabat afectant de manera indirecta. Fa uns mesos se li va atribuir la propietat de la companyia Don Colchón, fet que va haver de desmentir al seu programa.

«Hi ha moltes dades que no són certes. Per exemple, Don Colchón, el propietari es diu Francisco Hernández Ruiz, però no sóc jo», confessava. Explicava que ja s'hi havien posat en contacte «500.000 vegades per preguntar-me per l'empresa».

Aclaria que «això no és meu, però apareix com a meu», va apuntar preocupat. El veritable propietari seria un «senyor de Barcelona». De fet, «m'arriben cartes seves, extractes bancaris», explicava.

Hi havia moltes coincidències amb ell. A més de compartir el mateix nom, «també té 45 anys i m'arriba a mi tot. Tothom es creu que Don Colchón és meu».

Aquesta companyia presentava un saldo d'uns 900.000 euros, explicava Kiko Hernández. Tot i això, comptava amb «molts deutes acumulats i m'arriben a mi», es queixava davant dels seus companys. Aquests detalls es van donar a conèixer després que una revista investigués les seves inversions per publicar un reportatge.

Es va poder comprovar com no tots els detalls que van destapar eren certs. L'havien confós amb una altra persona que es deia igual que ell. Però hi va haver un altre moment molt desagradable que també li va estar a punt de costar un disgust.

L'Agència Tributària també li atribuïa un deute milionari. «Em va trucar El Español i em van preguntar per un deute d'Hisenda. Gairebé se'm para el cor», assenyalava.

Era d'un altre home amb el mateix nom i cognoms, però que s'ho adjudicaven al col·laborador televisiu. El dia que no es fica ell en problemes al seu programa, ja se n'encarreguen d'altres de fer-ho.

Kiko Hernández, un dels més solvents de la televisió

Kiko Hernández es pot considerar una de les cares de la televisió més solvents. Té un bon sou a Sálvame, i també ha provat fortuna al món dels negocis. La seva última aventura, a més, ha portat el món de la interpretació.

Kiko Hernández al plató de 'Sálvame'
Kiko Hernández obté la major part dels seus ingressos de la televisió | Telecinco

Recentment ha adquirit un habitatge per valor de 2,5 milions d'euros, una xifra a l'abast només d'uns quants de privilegiats. És un dels pocs capricis que es permet. En alguna ocasió ha admès que no podria deixar la feina a la petita pantalla.

La majoria dels seus ingressos procedeixen d'aquest mitjà, sobretot de les seves participacions a Sálvame. També té un programa a la telebotiga, a més d'un negoci d'olives.

Kiko Hernández pot presumir de viure amb molt desfogament. No se'l considera precisament una persona malbaratadora. Més d'una vegada, els seus companys l'han acusat de garrepa, fet que ell mai no ha negat.