Muntatge fotogràfic de Jorge Javier i la seva mare Mari

Mari, mare de Jorge Javier Vázquez, i el problema de salut que l'ha paralitzat

Jorge Javier Vázquez ha confessat que en els darrers mesos ha estat molt preocupat

Jorge Javier Vázquez fa molt temps que treballa a la televisió i alguns espectadors estan cansats de veure'l dins de la petita pantalla. Ha provat sort al teatre, de fet, actualment està representat una obra a Madrid, però les crítiques segueixen sent les mateixes.

El presentador no sabia com comportar-se i ha trobat la resposta en un accident que podria haver acabat en tragèdia.

Jorge Javier Vázquez estava actuant al Teatre Reina Victoria de Madrid i, de sobte, va passar una cosa que el va deixar completament sense alè. «Estàvem divertint-nos i entregats, hi havia Sonsoles Ónega, Mercedes Milá i Miguel Ángel Nicolás. De sobte, el bastidor del final de la funció cau abans d'hora i gairebé em sepulta», va dir a 'Sábado Deluxe'.

Jorge javier Vázquez en un plató de televisió
Jorge Javier Vázquez ha tingut un accident durant la seva obra de teatre. | GTRES 

Jorge Javier reconeix que aquest episodi l'ha fet recapacitar perquè feia un temps que estava massa baix d'ànim per problemes de salut lleugers. Segons ha explicat a 'Sábado Deluxe', la seva mare Mari va haver de viatjar des de Catalunya a Madrid per passar uns dies amb ell.

Tot fa pensar que el presentador havia tocat fons i que la família estava realment preocupada.

Mari, mare del comunicador català, és una persona força coneguda perquè ha participat activament al món del cor. Fonts properes asseguren que és un dels grans suports de Jorge, de fet passen molt de temps junts i viuen en ciutats diferents.

Recentment, han estat uns dies a Madrid perquè el presentador necessitava el suport dels seus éssers estimats.

Jorge Javier Vázquez reconeix que l'accident que ha patit durant la seva obra de teatre li ha fet obrir els ulls i promet que canviarà d'actitud.

«Tenia una ratxa de salut regular perquè des del setembre he anat enllaçant coses gens greus, però molestes i que m'obligaven a cancel·lar coses. La faringitis, la laringitis i anímicament una mica trist, de fet la meva mare fins i tot em va venir a veure».

Jorge Javier Vázquez explica la veritat: «Punxant-me»

Jorge Javier ha revelat que els seus problemes de salut han alarmat la seva mare Mari i la tenien completament desesperada. Ha estat a punt de viure un esdeveniment dramàtic durant la seva obra de teatre i s'ha adonat que ha de ser feliç. «He estat amb grip tota la setmana, punxant-me per poder fer el programa o per al teatre», ha explicat a 'Sábado Deluxe'.

El presentador s'ha compromès a superar tots els seus obstacles perquè s'ha adonat que té tot el que és necessari per ser feliç. Està en un bon moment professional, tot i que ha de lluitar contra un exèrcit de detractors poderós. Té ofertes interessants sobre la taula i està disposat a fer qualsevol cosa per assolir els seus objectius.

Mari és conscient que el seu fill és una persona polèmica, però també sap que té molt bons amics dins de la televisió. Una de les persones que sempre està amb ell és la col·laboradora Belén Rodríguez, que ha esdevingut una gran aliada.

Belén ha explicat que el comunicador se sent amb forces per continuar endavant perquè té un gran compromís amb el públic.

Primer pla de Belén Rodríguez
Belén Rodríguez és un dels grans suports de Jorge Javier. | GTRES 

Jorge Javier Vázquez, emocionat gràcies a la seva gran amiga

Jorge Javier Vázquez ha rebut el suport de tots els seus companys, especialment el de Belén Rodríguez, que ha explicat com va ser l'accident. La col·laboradora assegura que el presentador va arribar a Telecinco amb la cama «bastant malament». Recordem que va saltar des de l'escenari al pati de butaques perquè es pensava que un bastidor l'aixafaria.

Els espectadors de Telecinco poden estar tranquils: Jorge seguirà treballant a la cadena durant un temps. L'incident que ha patit al teatre l'ha ajudat a remuntar. La família s'ha quedat més relaxada en descobrir que el comunicador torna a tenir il·lusió.