Muntatge fotogràfic de Fidel Albiac i la seva dona Rocío Carrasco

El document que posa en perill la fortuna de Rociíto embogeix Fidel Albiac

Fidel Albiac, acusat una vegada més d'estar darrere de les decisions de Rociíto

Fidel Albiac és un dels grans suports de Rocío Carrasco, motiu pel qual està realment preocupat per les últimes informacions. Raquel Mosquera, antiga madrastra de Rociíto, assegura que té en poder seu un document que ho canviarà tot. La famosa perruquera va estar casada amb el boxejador Pedro Carrasco, pare de Rocío, i no està conforme amb l'herència que va rebre.

Se suposa que Fidel Albiac va ser testimoni d'aquest repartiment, com bé ha explicat Raquel Mosquera a 'Viva la Vida'. La col·laboradora considera molt injust que Rocío Carrasco es queixi de l'herència perquè clarament ella en va sortir guanyant. Mosquera assegura que no tenia forces per lluitar per cap patrimoni i que va signar el primer que li van oferir.

Muntatge fotogràfic de Raquel Mosquera i Pedro Carrasco.
Raquel Mosquera pensa que Rocío Carasco té moltes coses a amagar. | CatalunyaDiari 

Seguint el relat de Raquel, Fidel va estar al costat de Carrasco en tot moment i la va aconsellar més del compte. La perruquera, en aquell moment, hi va estar conforme perquè volia quedar-se amb els records i no amb la part econòmica. Per això no entén per què Rociíto ha revelat ara que ella no té cap objecte del seu pare Pedro Carrasco.

Rocío, nova reina del feminisme, protagonitza un programa a Telecinco que es diu 'Montealto, vuelta a casa'. En aquest espai ha lamentat no tenir cap dels trofeus que el seu pare Pedro va aconseguir a la seva carrera esportiva. Raquel ha explicat que la filla de Rocío Jurado va triar quedar-se amb la part econòmica de l'herència i que ella es va fer càrrec dels records per muntar un museu.

La col·laboradora ha assegurat a 'Viva la Vida' que té en poder seu un document que demostra que diu la veritat. De fet, està disposada a reobrir l'herència per tornar a fer un repartiment, ja que considera que va ser massa generosa. Assegura que ella no va portar cap advocat perquè no estava en condicions i que Rocío sempre ha estat molt ben aconsellada.

Fidel Albiac, assenyalat: «Vaig firmar i és el que em toca»

Fidel Albiac sempre ha estat al centre de la polèmica perquè suposadament ha influenciat la seva dona Rocío, cosa que ella nega del tot. L'únic que ha fet ha estat acompanyar Carrasco en els seus moments més delicats i mai se n'ha separat. Però Raquel Mosquera té un altre concepte i pensa que ell ha tret partit de la fortuna de Rociíto.

Raquel promet que mai no ha estat interessada en els diners de Pedro Carrasco, per això es va conformar amb el primer que li van oferir. No entén per què Rocío es queixa de no tenir records del boxejador, ja que aquest va ser l'acord a què van arribar. «Ara no hi estic d'acord, però vaig signar i és el que em toca, vosaltres creieu que tenint qui té al costat no signaria alguna cosa que li convenia?».

Mosquera ha assenyalat públicament Albiac, tot i que no ha pronunciat el seu nom per por de futures demandes. Però està convençuda d'allò que diu i s'ha compromès a portar al plató de 'Viva la Vida' les proves que desmuntarien Carrasco. No té cap inconvenient a fer un nou repartiment, encara que suposadament la nova reina del feminisme en sortiria perdent.

Fidel Albiac coneix la veritat: «No hi havia testament»

Fidel va estar present mentre Rocío Carrasco gestionava l'herència del seu pare Pedro Carrasco, així que sap tot el que va passar. Raquel no té res a amagar i n'ha explicat la seva versió, atreviment que ha situat la reina del feminisme en una posició complicada.

«En el moment en què va morir el meu marit no hi havia testament i legalment s'estableix què hi ha per a cadascuna. Jo estava molt afectada i no vaig portar ni advocat. Si Rocío no té cap trofeu és perquè no va posar gens d'interès a tenir-ne», explicava Mosquera visiblement molesta.