Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Kiko Hernández

Kiko Hernández i Fran Antón, enxampats en una actitud que confirma el rumor

Kiko ja no pot amagar la realitat de la seva relació

Les últimes setmanes s'ha parlat molt de Kiko Hernández i Fran Antón després que fossin enxampats per un paparazzi a diversos llocs de MadridKiko Hernández sempre ha estat molt recelós d'explicar massa detalls de la seva vida privada, però sap des de fa anys que les seves relacions generen interès: molta gent vol aclarir l'etern debat de si Kiko és heterosexual o homosexual. La veritat és que a les últimes imatges que el vèiem al costat de Fran Antón van provocar que el seu programa volgués anar una mica més enllà.

Kiko Hernández enxampat una vegada més amb Fran Antón

Malgrat que Kiko i l'actor de teatre no mostraven una actitud explícitament afectuosa en aquelles fotos publicades per una coneguda revista, Jorge Javier va intentar posar-lo nerviós. Van estar parlant uns quants dies d'aquesta possible relació que el col·laborador tantes vegades va negar. El madrileny afirmava que només eren amics i que les fotos no podien demostrar que hi havia alguna cosa més entre ells.

Tanmateix, ara la revista Lecturas ha publicat aquest dimecres una portada més sucosa. En un lateral, veiem novament el tertulià amb el seu amic íntim, Fran Antón, cada cop més còmplices després de passar un cap de setmana a Vejer de la Frontera (Cadis).

El col·laborador i el seu amic íntim d'escapada a Cadis

De fet, a aquesta localitat gaditana s'estrenava l'obra de teatre musical Chavela Vargas. Viva de tanto vivir. La veritat és que Fran és el director d'aquesta obra i al seu amic televisiu ha vingut bé acompanyar-lo per desconnectar de tot al seu costat. És evident que la seva amistat està més que consolidada. Veurem si finalment esdevé alguna cosa més o, com diu Kiko per activa i per passiva, l'amistat és l'única cosa que vol d'Antón.

De moment, el madrileny ha estat animant molt aquest actor de 41 anys, nascut a Melilla, i que és un artista tot terreny. Recordem que Antón, en els seus anys com a actor, va estar sota les ordres de Mario Gas a l'òpera Madame Butterfly i ha estat responsable d'obres com ara Baobab o Las Troyanas.

El tertulià de Sálvame necessitava fugir lluny després de la polèmica

De fet, Las Troyanas  s'estrena a Madrid a finals de novembre en dues sessions en un conegut teatre, on el col·laborador intentarà donar el do de pit com a actor, tal com ja va fer a l'obra Distinto.

La veritat és que aquesta escapada a Cadis li ha vingut com l'anell al dit a Kiko Hernández. Estava saturat del tema que l'ha afectat de ple i que té a veure amb la seva examiga Belén Rodríguez. El préstec Belén va deixar fa anys al col·laborador de Sálvame provocava que s'obrís la capsa de Pandora: Kiko va descobrir que la seva amiga en parlava malament amb moltes persones properes, i no tant, i confessava a molta gent que era un mal pagador. Suposadament, explicava que no es refiava que li tornés els 100.000 € que li va prestar.

Ara, Kiko Hernández necessita més que mai l'afecte del seu amic íntim Fran Antón i ha decidit posar terra pel mig. S'ha escapat un parell de dies per veure les evolucions de la nova obra de l'actor i director de teatre.