La indirecta de Kiko Hernández a una persona que ho va ser tot a la seva vida

El controvertit col·laborador de 'Sálvame' ha sorprès amb les seves paraules cap a la seva ex

Kiko Hernández al plató de 'Sálvame'
La indirecta de Kiko Hernández a una persona que ho va ser tot a la seva vida| Telecinco

Un dels col·laboradors més controvertits i significatius de 'Sálvame' és Kiko Hernández, malgrat això, tot i el paper protagonista que té en el programa, ha aconseguit mantenir en la més absoluta privacitat la seva vida personal. Per aquest motiu només coneixem que té dues filles i poc més. És més, sempre ha evitat parlar de les seves relacions sentimentals.

El màxim que ha revelat és que és asexual o que fa quatre anys que no té cap mena de relació sexual. L'única parella que li atribuïm és precisament la que va tenir quan el vam conèixer. Ens referim a Patricia Ledesma, la sevillana amb qui va viure una història d'amor a 'Gran Hermano 3'. I precisament a aquesta ara Kiko li ha fet un gest de complicitat que ha sorprès a tothom.

La història d'amor entre Kiko Hernández i Patricia Ledesma

Dins de l'esmentat 'reality' de Telecinco, on tots dos es van donar a conèixer de forma pública, va ser on es van enamorar. Tant és així que, fins i tot van arribar a protagonitzar el primer i més breu 'edredoning' de la història del concurs. Després, ja fora del programa, es van passejar pels platós mostrant el seu amor. No obstant això, aquest els hi va durar molt poc.

I és que va entrar en escena la mare d'ella, Encarni Manfredi, i finalment es va acabar trencant. El que va donar lloc al fet que, des d'aquest moment, les dues dones i Kiko Hernández protagonitzessin retrets i discussions en els platós. Temps després, Patricia va decidir allunyar-se de la televisió, mentre ell va continuar en el mitjà. I així sembla que es va posar fi a la seva relació i als constants conflictes.

L'inesperat gest de complicitat del col·laborador de 'Sálvame' a la seva exparella

Donats els polèmics enfrontaments que van viure a la televisió, tots pensàvem que Patricia Ledesma i Kiko Hernández havien acabat malament, sense parlar-se. No obstant això, acabem de descobrir que estàvem equivocats. Sí, es porten bé i mantenen una bona relació innegable i, això, ho hem descobert ara.

I ho hem fet per la broma en el Dia dels Innocents que la sevillana ha gastat als seus seguidors. Concretament, el que va fer va ser pujar una fotografia de si mateixa a 'GH 3' al seu compte d'Instagram, la qual va acompanyar del següent missatge: «Estimats amics, tant l'heu demanat i els vostres desitjos són ordres. Tornem a tancar-nos en una casa».

Aquestes paraules ràpidament van ser comentades pel col·laborador de 'Sálvame' que va dir: «Quins records, eh?». I, a més, va afegir les emoticones de dos petons. Així mateix, Patricia no va dubtar a respondre-li dient: «Records? Si t'ensenyo una portada amb la qual m'he ensopegat de '¡Qué me dices!' M'ha donat un atac de riure».

Continua l'intercanvi de comentaris

Les paraules d'un i altre en xarxes socials ens van deixar clar que hi havia bona sintonia entre ells, però aquesta no va quedar aquí. Tot seguit, Kiko Hernández va procedir a pujar al seu compte d'Instagram la portada de la revista que havia comentat la seva exparella, acompanyant-la del següent missatge: «Què va passar fa 20 anys?... Patricia Ledesma Manfredi ets la canya».

Aquesta portada, en què la sevillana afirmava «Kiko em va enredar i no em vaig donar compte», va generar que ella la comentés. Així, ha exposat: «De veritat que ho has penjat? Si fos mare de les teves filles, en tindria 4. Déu meu!».

D'aquesta manera, aquesta exparella ens ha sorprès a tots deixant palès que, malgrat els seus conflictes passats, ara es porta bé. Hi ha bon rotllo entre ells i s'intercanvien comentaris afectuosos i divertits en xarxes socials. I els seguidors de tots dos estan encantats amb què sigui així, ja que mostra d'això és que els han deixat missatges com ara «Quins bons moments ens vau donar!» o «Que bonic que anys després passi això!».


Comentaris

envia el comentari