Kiko Hernández al plató de 'Sálvame'

Kiko Hernández va passar una nit a casa de José Luis Moreno: «No recordo res»

El col·laborador ha confessat que va anar a la mansió de Moreno per celebrar una festa amb diversos artistes

Aquest dimarts, 29 de juny, Telecinco s'ha vist obligada a modificar tots els continguts que tenien pensats per emetre en els seus programes. La detenció del conegut productor de televisió, José Luis Moreno, ha obligat la cadena a adaptar-se a les últimes notícies del moment.

'Sálvame' ha establert dos punts de directe amb els seus reporters. Un d'ells s'ha encarregat de fer guàrdia davant la porta del domicili del productor, i una altra companya davant la porta de la productora.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Mentrestant, al plató alguns col·laboradors han explicat diverses experiències que han viscut amb José Luis. 

Paz Padilla ha admès que Moreno sempre ha estat molt cordial i professional i que mai han tingut cap problema. Ara bé, és possible que el productor fos més amable amb Paz per interès, ja que ella té molta popularitat.

No obstant això, tothom ha volgut saber com és la gran mansió en què viu Moreno. Així doncs, Kiko Hernández ha admès que ell va estar dins el domicili quan va sortir de 'Gran Hermano'.

Cal recordar que Moreno sempre ha volgut estar envoltat de famosos i de gent popular. Per aquest motiu, Hernández va aconseguir entrar en aquesta luxosa mansió. El col·laborador de 'Sálvame' ha explicat que van quedar per sopar amb diversos companys de 'Gran Hermano'.

Kiko ha reconegut que no sap qui els va portar fins allà i tampoc recorda part de la nit. Recorda la piscina, el pont que la travessa i alguns detalls de la casa. No obstant això, afirma que en un cert moment va perdre la noció del temps.

Els seus companys de 'Sálvame' no ho entenen i han volgut saber-n'hi més. Així doncs, Kiko ha explicat que a José Luis Moreno sempre li ha agradat estar amb gent jove i que per això era habitual veure'l amb concursants de 'Gran Hermano' i d''Operación Triunfo'.

Ruta obligada d'autobusos

Tot i que el col·laborador no recorda moltes coses, sí que recorda set o vuit autobusos plens d'artistes. Recorda a la perfecció que dels autobusos baixaven actors, models, cantants i ballarins. Alguns d'ells amb cert reconeixement mediàtic.

José Luis Moreno va explicar a 'Mi casa es la tuya' que en aquesta casa han viscut diverses persones sense la necessitat de coincidir. En aquesta mansió no falten els jacuzzis, els pianos de cues, les piscines interiors i altres luxes que només estan a l'abast d'uns pocs.

Amb tot això, Moreno, que està sent perseguit per les forces policials del nostre país, haurà d'explicar d'on provenen alguns dels seus luxes.