Primer pla de Kiko Hernández amb ulleres

Kiko Hernández engega una altra polèmica publicant una nova foto de les seves filles

Kiko Hernández ha compartit la imatge d'una de les seves petites

Kiko Hernández no vol endur-se la feina cap a casa. Per això, una vegada que s'apaguen els focus de 'Sálvame' intenta desconnectar i oblidar-se totalment de la seva tasca professional. I per aconseguir-ho es refugia a les seves dues filles.

Són les persones sobre les quals gira la vida del col·laborador de Telecinco. Sempre s'ha mostrat molt familiar, intentant dedicar-li tot el temps possible als seus éssers estimats. Ara, però, ofegat pels compromisos laborals, intenta aprofitar al màxim cada minut al seu costat.

Les dues nenes s'encarreguen de rebre diàriament Kiko després de les intenses jornades de treball. De fet, es tracta del moment més especial de la jornada, com ha confessat més d'una vegada. Així doncs, fa poc temps, compartia amb els seus seguidors a Instagram una divertida anècdota amb elles.

Imatge de Kiko Hernández assegut a un sofà groc durant la promoció de la seva obra de teatre
Kiko Hernández acaba d'iniciar una nova etapa al teatre | GTRES

No és gaire habitual que esmenti a Abril i Jimena a les seves xarxes socials, puix que tracta que passin desapercebudes. En qualsevol cas, va voler mostrar una foto d'una tapant-li la boca amb la mà només arribar a casa.

Però el més curiós de tot era el missatge que acompanyava la imatge. «Arribar a casa i que et diguin les teves nenes: 'Que callis, que portes tota la tarda parlant a la tele'. La família», assegurava l'exgran germà.

Amb això deixa clar que segueixen molt de prop el paper del seu pare a 'Sálvame', i que estan al corrent de tot el que fa a nivell professional. Alhora, va ser un moment molt tendre i divertit que no va dubtar a compartir. Com és lògic, algun seguidor el va convidar a fer-les cas i a parlar menys, sobretot de Rocío Flores.

Un cop més, Kiko Hernández torna a demostrar que les seves filles són el motor de la seva vida. A més a més, tot just fa unes setmanes van fer els 5 anys. I encara que Hernández fa tot el possible per estar a prop seu, no implica que els compromisos laborals es multipliquin.

I és que a més d'anar tres cops per setmana al plató de 'Sálvame', també presenta una telebotiga alhora que divendres passat debutava al teatre. Sens dubte, s'està convertint en un professional molt versàtil sent capaç de presentar el programa vespertí de Telecinco o d'actuar en una obra.

Està molt il·lusionat amb aquest nou camí professional, i per això ha tractat de formar-se i els seus companys de repartiment en parlen meravelles. És més, el veuen com una persona molt treballadora i amb moltes ganes de progressar.

Així mateix, confia que tot això no el privi de les dues petites. Tot i que la funció es representarà a Madrid, també ho farà a altres punts d'Espanya, així que en algun moment haurà de fer les maletes. Seran dies puntuals en què intentarà estar molt pendent des de la distància de tot el que passi a casa seva.

Kiko Hernández, obligat a tancar un dels seus negocis

Però no tot han estat bones notícies per a Kiko Hernández en els últims dies. Sí, perquè el tertulià s'ha vist obligat a tancar un dels negocis en què havia posat més esperances: l'empresa d'olives.

Com recollia la revista 'Semana', no va funcionar tal com ell esperava, motiu pel qual va optar per liquidar-la. Assenyalen que després de posar-se en contacte amb diversos venedors, van revelar que no va tenir tota l'acceptació que esperaven entre els clients.

Kiko Hernández en el seu retorn a 'Sálvame'
Kiko Hernández no falla al seu programa | Mediaset

La pàgina web del projecte ja no funciona des de fa temps i les xarxes socials fa mesos que no s'actualitzen. De fet per promocionar-lo va utilitzar el seu propi perfil d'Instagram, a més de comptar amb l'ajuda dels companys de programa. Però, malgrat els intents, no va poder remuntar la situació.

Es tracta d'un petit sotrac per a Kiko Hernández, però després de 20 anys a la televisió i començant una nova etapa en el món de la interpretació es pot permetre una ensopegada.