Primer pla de Kiko Hernández amb el rostre ben seriós

Kiko Hernández revela, per fi, qui és la mare de les seves filles

Kiko ofereix detalls que fins ara eren desconeguts de la mare de les seves filles

Kiko Hernández sempre havia mostrat interès per ser pare. Finalment ho va aconseguir el 2017 a través de la gestació subrogada. Mai no s'havia pronunciat sobre la mare de les seves filles, però ara ha revelat una sèrie de detalls desconeguts sobre ella.

El col·laborador de televisió viu una època complicada. Es va sentir traït pel seu propi programa després de l'emissió d'unes imatges seves amb les nenes i amb un bon amic. Deixaven entreveure que es podria tractar d'alguna cosa més que d'una simple amistat.

Davant d'això, Kiko no va trigar a reaccionar. Va endarrerir el màxim possible la seva tornada a la televisió després de les vacances i va desmentir qualsevol classe de relació amb l'actor Fran Antón. Durant els últims mesos, se'ls va poder veure junts en múltiples ocasions, però va negar del tot que hi hagués alguna cosa entre ells.

L'any passat tampoc no va ser un dels millors per al tertulià. Va patir la pèrdua de dues de les seves millors amigues i allò li va fer replantejar-se les coses. Va optar per apartar-se de la televisió durant un temps i fins i tot va estudiar la possibilitat de deixar-la per sempre.

Sembla que l'únic que l'aconsegueix animar és el teatre i les seves filles. Està molt centrat en la seva faceta com a actor i productor, sense descuidar en cap moment Jimena i Abril. Les funcions el duran per diferents punts d'Espanya durant els pròxims mesos, per la qual cosa haurà d'absentar-se de casa durant uns mesos.

Kiko Hernández
Kiko Hernández viu molt pendent de les seves nenes. | MEDIASET
 

No obstant això, té la certesa que les deixa a les millors mans. Té contractat un equip de professionals que s'encarrega de tenir cura de les nenes. Això li aporta molta tranquil·litat al comunicador de Mediaset.

Kiko Hernández tenia clar que després de l'arribada al món de les seves dues filles havia de reduir les seves aparicions a la televisió. Les seves prioritats serien unes altres a partir de llavors. Però ha fet un important esforç per complir les seves obligacions professionals i compaginar-ho tot.

Admetia que els seus companys li havien demanat que no deixés el Deluxe, «que no talli el cordó umbilical amb la tele». Assenyalava que necessitava «ingressar diners» i aquest era el motiu principal pel qual no podia allunyar-se dels platós. Sí que revelava en una entrevista a Diez Minutos el 2016 que començaria a prendre's les coses amb més calma.

L'arribada de Jimena i Abril li va canviar la vida per sempre al tertulià, ara ja fa cinc anys. No va ser una decisió senzilla, ja que va rebre moltes crítiques perquè era pare solter a través d'un ventre de lloguer.

Al seu moment va confirmar que havia gaudit molt de l'embaràs. Va viure aquesta experiència amb molta naturalitat, però sempre tractant de mantenir la privadesa de les menors. I és que mai no li ha agradat estar al punt de mira dels mitjans.

Kiko Hernández va viure l'embaràs als Estats Units

Kiko Hernández va estar a tota hora molt pendent de l'embaràs. Per mantenir contacte permanent amb la mare de les nenes va haver de desplaçar-se als Estats Units un mes abans del part.

Assenyalava que es tractava d'«una dona guapíssima i amb un cor immens». Cada setmana parlava amb ella i va tenir l'oportunitat de conèixer-la molt a fons. Confiava que les petites s'assemblessin molt a la seva mare.

Demanava que heretessin la genètica de la mare i la «intel·ligència del pare». El col·laborador va tenir l'oportunitat d'escollir la dona que gestaria les nenes, però va indicar que es tractava d'«una elecció mútua». Ella també es va interessar per la seva situació i li va preguntar «milions de coses» per Skype.

Kiko Hernández la va definir com una persona meravellosa, amb «una generositat tremenda». Assegura que aquesta mena de dones «ajuden els altres» i també suporten un «risc per a elles».