Primer pla de Kiko Hernández.

Kiko Hernández revela un secret que no sabien ni les seves filles

El tertulià ha tret a la llum una informació que ha deixat glaçat el plató de 'Sálvame'

Kiko Hernández ha tornat a posar en un compromís una de les col·laboradores que més protagonisme ha guanyat aquests últims dies a 'Sálvame'.

El madrileny és especialista a treure de polleguera els tertulians del veterà espai de Telecinco. I és que amb aquesta habilitat especial que té des que va començar a treballar al programa, aquest puja les audiències de manera notable.

El cas és que la protagonista dels últims set dies a 'Sálvame' no ha estat cap altra que Carmen Borrego, i tot pel casament del seu fill. Uns dies abans que el jove passés per l'altar amb la seva nòvia, Paola, 'Sálvame' va fer perdre els nervis a Borrego.

Kiko Hernández fa el major dany possible a la seva companya

I és que Carmen va veure com la direcció del programa volia rebentar el casament al seu fill. Aquest havia deixat clar, per boca de la seva mare, que l'enllaç portaria una exclusiva a la revista 'Lecturas'.

Kiko Hernández en un directe de Sálvame.
Kiko Hernández ha tornat a explicar un secret que deixa en mal lloc un familiar de Carmen Borrego | Telecinco

Tot i que al programa on treballa intentessin boicotejar el casament, Carmen Borrego va sortir airosa. Finalment, l'exclusiva es va publicar sense cap contratemps que la pogués anul·lar.

Passat el casament, que no va quedar exempt de polèmica per les fortes mesures de seguretat que es veu que hi havia, Borrego va tornar ahir a plató. Els tertulians volien saber què opinava sobre les declaracions tan polèmiques que va fer la seva neboda, Alejandra.

El secret de Kiko Hernández que deixa en mal lloc José María Almoguera

A 'Viva la vida', Alejandra Rubio va revelar que la seva tieta, Carmen Borrego, va estar «molta estona enfadada i no s'ho va passar bé» a la boda del seu fill. Quan li van preguntar què pensava d'aquestes paraules, Carmen no es va pronunciar, però el que no va poder amagar va ser una bomba que Kiko Hernández va llançar sobre el seu fill.

Muntatge de Carmen Borrego i José Maria
Carmen Borrego i el seu fill, José María Almoguera | Catalunya Diari

Kiko Hernández va explicar que José María, que treballa de tècnic a 'Viva la vida', divendres passat es va presentar al plató de 'Sálvame' i va desafiar David Valldeperas, el director del programa. «Va passar una cosa molt forta, i ara ja es pot explicar», començava dient el col·laborador.

«L'altre dia, al programa, la Carmen Borrego es va tornar boja. Es va treure el micròfon i se'n volia anar. Va ser perquè vaig dir que hi havia una persona que volia rebentar el casament, que va entrar i va donar alguns detalls. Doncs durant la publicitat baixa el fill de la Carmen i li diu al director del programa: tu no em fotràs el casament», sentenciava Kiko Hernández.

Carmen Borrego nega la versió de Kiko Hernández

Carmen, però, va negar els fets i va assegurar que el seu fill va dir: «Demà no veniu a gravar la meva finca».

Una versió que el madrileny rebutjava. «M'estan dient que menteixes, que estàs mentint. De fet, et dic el que li va contestar David Valldeperas: "Tu a mi no em faràs l'escaleta del programa", la corregia Kiko Hernández».

Carmen Borrego
Carmen Borrego nega que el seu fill s'hagi encarat amb el director de 'Sálvame' | Mediaset

Per a posar una mica de llum en aquesta disputa, María Patiño va donar la cara per Kiko Hernández i va afirmar que ho havia vist tot. I aleshores, el polemista va enviar un missatge directe a José María.

»De la mateixa manera que ha anat a buscar el director del programa, el teu fill ha dit el mateix a 'Viva la vida' pel que van fer durant el casament? Ha anat a buscar l'Alejandra després dels comentaris que va fer després de la boda?», es preguntava, i Carmen Borrego va preferir no contestar.