Fotomuntatge de Carmen Borrego i el seu exmarit Francisco Almoguera.

Torna en Francisco, l'home que va fer plorar Carmen Borrego i li va prendre els fills

Francisco Almoguera va estar casat amb Carmen Borrego

Francisco Almoguera s'ha convertit en una de les cares més buscades de la crònica social, tot i que sempre ha tractat de ser discret. Va formar part de la família Campos perquè va estar casat amb Carmen Borrego i la seva separació va ser un autèntic turment. En aquella època, l'any 1996, María Teresa Campos tenia molt de poder i va aconseguir frenar moltes informacions.

Francisco Almoguera ocupa un lloc directiu a RTVE, concretament és el subdirector d'informació d'interactius. És una persona força influent, per això va lluitar a contracorrent per sortir-ne victoriós després de la seva separació matrimonial. Va aconseguir la custòdia dels fills que va tenir amb Carmen Borrego al·legant que ella portava una vida lleugerament desencertada.

Imatge de Carmen Borrego en un photocall.
Carmen Borrego està orgullosa del seu comportament. | GTRES
 

Francisco es va convertir en el pitjor malson de Carmen i li va treure el que més volia: als seus fills Carmen Rosa i José María. Aquest últim ha trencat el seu anonimat per vendre una exclusiva a la revista Lecturas el dia del casament amb Paola Olmedo, una discreta esteticista. Tothom vol saber com va ser el retrobament entre l'exmatrimoni perquè han tingut una relació molt tempestuosa.

Francisco ha tornat per celebrar les noces de José María i els rumors no s'han fet esperar, per això les Campos han actuat. Carmen assegura que tots dos van saber guardar les formes i que en cap moment van creuar els límits pel bé dels noucasats. Van compartir taula, però no van posar junts per a la premsa perquè prefereixen no revifar certes polèmiques.

Almoguera prefereix estar al marge de la premsa del cor i no té gens d'interès a convertir-se en notícia. El portal EsDiario assegura que en el passat es va posar en contacte amb periodistes per demostrar com era realment la germana de Terelu Campos. Tot i això, María Teresa va bloquejar aquestes informacions i va aconseguir que la imatge de la seva filla fos impol·luta.

Francisco Almoguera prefereix no parlar de Carmen

Francisco ha tornat a primera línia pel casament del seu fill José María, però no tenen cap intenció de quedar-s'hi. Podria haver guanyat molts diners parlant de la família Campos als platós de televisió, però les seves intencions són unes altres. El problema és que ningú oblida que va sembrar un autèntic caos dins del clan i que va amargar Borrego.

Carmen Borrego i la seva filla Carmen Rosa
Carmen Borrego ha tractat de protegir la seva filla Carmen Rosa. | GTRES
 

Almoguera ha estat molt de temps cuidant de Carmen Rosa i de José María, dos nens que es van convertir en les víctimes de la situació. Tothom vol saber què va dir Maria Teresa quan es va trobar amb el seu antic gendre, ningú no podrà esbrinar-ho. La família no vol entrar en noves guerres, per això han amagat l'escàndol.

Carmen Borrego ha parlat a Sálvame de l'enllaç entre el seu fill i Paola Olmedo, però no ha fet esment al seu exmarit. Quan li han preguntat ha canviat de tema i ha deixat clar que la rancúnia ja forma part del passat. Suposadament gaudeixen d'un tracte cordial, tot i que els periodistes de Viva la Vida han posat en dubte aquest mèrit.

Francisco Almoguera va fer plorar Carmen Borrego

Francisco va ser poc discret quan es va separar de Carmen i va aconseguir que les Campos visquessin un autèntic infern. La col·laboradora va perdre els seus fills i va haver de lluitar de valent per demostrar que se'n podia fer càrrec perfectament. Aquest enrenou estava ocult fins que Antonio David Flores, gran enemic del clan, el va treure a la llum per venjar-se de Borrego.

Almoguera haurà rebut moltes ofertes per trencar el silenci, però prefereix mantenir-se a l'ombra. La revista Lecturas l'ha tornat a primera línia, una posició que sempre l'ha fet sentir incòmode. Les Campos estan pendents de la situació perquè no volen que ningú es faci ressò de dades massa indiscretes.